Ne žali ni za čim

Kim Kardashian: I prije braka znala sam da Kris nije za mene

Foto: Pixsell
Kim Kardashian: I prije braka znala sam da Kris nije za mene
18.06.2012.
u 16:16
– Na početku se sve čini idealno, ali ja sa svojim bivšim suprugom nisam provela više od tjedan dana zajedno sve do braka. On je dobra osoba i uvijek će imati mjesto u mome srcu. Ali nije bio za mene – zaključila je Kim
Pogledaj originalni članak

Iako je brak starlete Kim Kardashian s košarkašem Krisom Humphriesom trajao svega 72 dana, bogatašica tvrdi da je u tom periodu naučila što želi, a što ne želi u životu.

– Žao mi je ako sam nekog povrijedila, nisam to htjela. Osobu koja sam postala zbog tog ludog iskustva ne bih nikada mijenjala – otkrila je Kim.

– Voljela sam ga i zato to boli i njega i mene. Bilo je jako sramotno, ali ne bi to nazvala pogreškom nego lekcijom – rekla je zvijezda reality showa koja je trenutačno u vezi s pjevačem Kanyeom Westom.

Kim je izjavila i da je znala da Kris nije "onaj pravi" čim su počeli živjeti zajedno, ali svejedno nije htjela odustati od vjenčanja.

– Na početku se sve čini idealno, ali ja sa svojim bivšim suprugom nisam provela više od tjedan dana zajedno sve do braka. On je dobra osoba i uvijek će imati mjesto u mome srcu. Ali nije bio za mene – zaključila je Kim.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.