bila je jasna

Kim Catrall je pristala na povratak u 'I tek tako', ali samo uz ova dva uvjeta

Foto: Ian West/PRESS ASSOCIATION
London: Sve?ana premijera filma "Sex And The City 2"
Foto: DS7
New York: Otvoren Tribeca Film Festival
Foto: DCA
New York: Premijera serije The Leftovers
Foto: Yui Mok/PRESS ASSOCIATION
London: Sve?ana premijera filma "Sex And The City 2", 2. dio
Foto: Ian West/PRESS ASSOCIATION
London: Sve?ana premijera filma "Sex And The City 2"
Foto: pixsell
sarah jessica parker (1)
Foto: AGENCE/PIXSELL
Sarah Jessica Parker à la sortie de son domicile à New York
Foto: Dylan Travis/ABACA
Sarah Jessica Parker With Kristin Davis And Cynthia Nixon On Set - NYC
Foto: Dylan Travis/ABACA
Sarah Jessica Parker with Cynthia Nixon and Kristin Davis together on set in New York
Foto: KGC/starmaxinc.com
Sarah Jessica Parker - "And Just Like That' Film Set
Foto: WALTER / BESTIMAGE/BESTIMAGE
Sarah Jessica Parker tourne une scène de la série "And Just Like That...", la suite de "Sex and the City" à New York
Foto: gtres/GTRES
Sarah Jessica Parker na snimanju filma "And Just Like That" u centru Manhattana
Foto: Dylan Travis/ABACA
New York: Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon na snimanju filma Seks i grad
Foto: Dylan Travis
Sarah Jessica Parker na snimanju druge sezone TV serije "And Just Like That"
Foto: 'SuzanPress Association/Pixsell'
'Kim Catrall arriving for the UK premiere of Sex and the City 2 at the Odeon, Leicester Square, London Photo: Press Association/Pixsell'
04.06.2023.
u 19:00
Samantha će se, kako je najavljeno, pojaviti u zadnjoj epizodi druge sezone, u kojoj obavlja telefonski razgovor s Carrie
Pogledaj originalni članak

Lik Samanthe Jones vratit će se na kratko u novu sezonu serije "And Just Like That", (I tek tako), nastavak legendarnog "Seks i grada", a glumica Kim Catrall (66) na to je pristala samo uz dva uvjeta. 

Page Six doznao je da je Catrall zahtijevala da ne snima s bivšim kolegicama, Sarom Jessicom Parker, Kristin Davis i Cynthijom Nixon. A sve zbog njihove svađe, posebice sa Sarah Jessicom Parker. Uz to, tražila je da na setu ne bude s redateljem Michael Patrick Kingom, koji je inače vrlo blizak sa Sarom Jessicom Parker.

VEZANI ČLANCI:

"Kim je imala dva uvjeta, da ne glumi ni s jednom od bivših kolegica te da ne vidi Michaela Patricka Kinga", kazao je izvor. 

Samantha će se, kako je najavljeno, pojaviti u zadnjoj epizodi druge sezone, u kojoj obavlja telefonski razgovor s Carrie Bradshaw. 

U prvoj sezoni "And Just Like That" spomenuli su Samanthu više puta te su tako otkrili da sada živi u Londonu te da se posvađala s Carrie nakon što ona više nije željela da Samantha bude njezina publicistica. Carrie se u nekoliko navrata čula sa Samanthom, koja je Carrie poslala cvijeće nakon što je Faca preminuo, a razmijenile su i nekoliko SMS poruka. 

Podsjetimo, Catrall je već neko vrijeme u javnoj svađi sa Sarom Jessicom Parker, ali i ostalim kolegicama, iako njih nikada javno nije prozvala. – Jesmo li prijateljice? Ne, mi smo profesionalne glumice. I imamo potpuno odvojene privatne živote – otkrila je 2008. Kim Cattrall na setu snimanja prvog filma. Tada je ponovno postavila pitanje jednake zarade, a zasmetalo joj je i što je Jessica Parker imenovana izvršnom producenticom. Sarah je pokušala održati prijateljske odnose, no Kim je bila povrijeđena pa zbog toga na setu snimanja drugog filma nisu ni razgovarale.

– Nije riječ o novcu ni o nečemu određenom, nego je to moja jasna odluka da dovršim jedno poglavlje svog života i krenem dalje. Nikada nisam izigravala divu ni imala posebne prohtjeve, a iskreno mislim da su producenti filma, pogotovo Sarah Jessica Parker, mogli biti ljubazniji i malo više obazrivi prema nama ostalima, barem nas nazvati, pitati kako smo i što radimo – kazala je Cattrall i time dala do znanja da ne namjerava prihvatiti nikakve pomirljive riječi. Tek godinama kasnije Parker je otkrila što misli o cijeloj situaciji. Rekla je da ona nije u svađi s kolegicom i osvrnula se na glasine da joj je poslala poklone kako bi izgladila situaciju.

– Ne moram Kim slati nikakve poklone jer nikada nisam ništa napravila, dok je ona odlučila puno toga reći, ali to je ljepota života u demokraciji – izjasnila se glumica. Kim rado i dalje prihvaća uloge u serijama, a napisala je i nekoliko knjiga.

VIDEO Uzavrela atmosfera na koncertu Prljavog kazališta na Večernjakovoj biciklijadi u Samoboru!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.