Koga to ljubi?

Kaže kako od razvoda nije bio u vezi, ali ove fotografije Brada Pitta pokazuju suprotno

Foto: Profimedia
Foto: Reuters
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
21.03.2020.
u 21:15
Pogledaj originalni članak

Otkako se prije četiri godine rastao od Angeline Jolie glumac Brad Pitt, tvrdi, nije bio u ljubavnoj vezi. Dosta se šuškalo kako je obnovio ljubav s bivšom suprugom Jennifer Aniston, ali glumac je to negirao i rekao kako su oni samo dobri prijatelji. Američki mediji pišu kako je njegova nova odabranica glumica Alia Shawkat u čijem je društvu snimljen u nekoliko navrata i tijekom tih druženja bili su jako prisni. Prije nekoliko dana snimljeni su zajedno u jednoj umjetničkoj galeriji u Los Angelesu. Sada su ih paparazzi snimili i dok su zajedno naručivali hamburgere u jednom restoranu. Bili su dobro raspoloženi i nasmijani, tvrde svjedoci.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.