Na dodjeli nagrada

Kamere su snimile prepirku Lopez i Afflecka, a čitač usana kaže kako je Jenn rekla: Izgledaj motivirano

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
Premijera komedije "Shotgun Wedding" u Los Angelesu
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
Premijera komedije "Shotgun Wedding" u Los Angelesu
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
65th Annual Grammy Awards in Los Angeles
Foto: David Dee Delgado/REUTERS
DealBook Summit in New York
Foto: David Dee Delgado/REUTERS
DealBook Summit in New York
07.02.2023.
u 16:31
Tijekom prijenosa dodjele Grammyja kamere su u jednom trenutku uhvatile glazbenicu i glumca kako razgovaraju i djelovalo je kao da Jennifer nešto prigovara Benu koji joj je u tom trenutku šapnuo nešto na uho.
Pogledaj originalni članak

Jennifer Lopez bila je jedna od prezenterica na dodjeli glazbenih nagrada Grammy, a na dodjelu u dvoranu Crypto.com Arena u Los Angelesu došla je u društvu supruga Bena Afflecka. Tijekom prijenosa dodjele kamere su u jednom trenutku uhvatile glazbenicu i glumca kako razgovaraju i djelovalo je kao da Jennifer nešto prigovara Benu koji joj je u tom trenutku šapnuo nešto na uho. Ova situacija koju su zabilježile kamere brzo se počela dijeliti na društvenim mrežama, a Daily Mail je uz pomoć osobe koja čita s usana prenio o čemu je bračni par pričao u trenutku kada su ih snimale kamere.

Kada je Ben nešto rekao Jennifer na uho ona se oštro okrenula prema njemu i rekla: Prestani. Potrudi se djelovati simpatičnije. Izgledaj motivirano. To su riječi koje je anonimni čitač usana pročitao, a prenosi ih Daily Mail. Na to joj je Ben kratko odgovorio: Možda hoću. Poznato je kako Affleck nije veliki ljubitelj ovakvih okupljanja i nije uvijek ljubazan u blizini kamera i fotoaparata, dok je njegova supruga sasvim drugačija, pa je dio svoje pozitivne energije i ovaj put htjela prenijeti suprugu. Jenn i Ben bili su glavna vijest prošle godine kada su se vjenčali u srpnju u Las Vegasu, a potom su bračne zavjete izgovorili i par tjedana kasnije pred obitelji i prijateljima. 

 

 

- Nosila sam haljinu koju imam već jako puno godina. Čuvala sam ju i čuvala i konačno sam ju odjenula na dan mog vjenčanja, otkrila je Jennifer u videozapisu koji je objavio njezin stilist i frizer Chris Appleton uoči vjenčanja u Las Vegasu.
Par je 2021. godine obnovio svoju romansu nakon što je Lopez prekinula zaruke s Alexom Rodriguezom.  Glumac i pjevačica upoznali su se 2002. godine na snimanju filma 'Gigli' kada je pjevačica bila u svojem drugom braku s Cris Juddom (51). U studenog iste godine Affleck je zaprosio Lopez s 6.1 karatnim rozim dijamantnim prstenom kojim je ona bila oduševljena. U srpnju 2003. godine tri sata prije vjenčanja Affleck je ostavio ucviljenu Jen i otkazao cijelu svadbenu ceremoniju.

- Nitko mi dotad nije slomio srce kao što je to učinio Ben. Srušio je sve moje nade i snove. Nakon toga sam postala sasvim druga osoba. Užasan je osjećaj kad te zaručnik ostavi pred cijelom obitelji -  rekla je tada Jennifer, priznavši da nikada nije bila više ponižena. U isto vrijeme sljedeće godine Jennifer je ušla u brak s Marcom Anthonyjem (52), dok je u studenom 2004. godine Affleck viđen s Jennifer Garner (49). Ben Affleck istaknuo je da često žali zbog svoje veze s Jennifer, rekao je da mu je 2003. godina bila loša zbog nje. - Bio sam obilježen kao 'onaj koji je bio s Jennifer Lopez'. Nitko nije volio moje filmove, smatrali su me bezosjećajnim diletantom i egoistom. Teško je kada čujete takve priče. Svi su znali samo za 2003. godinu koja je za mene definitivno najgora godina u životu -  zaključio je tada glumac.

VIDEO Deset godina od smrti Krste Papića: Imao je dramatičan život, a blizanke je dobio u 71. godini

 

velikan hrvatskog filma

Deset godina od smrti Krste Papića: Imao je dramatičan život, a blizanke je dobio u 71. godini

Nakon osamostaljenja Hrvatske, Papić je snimio "Priču iz Hrvatske" (1992.), a "Kad mrtvi zapjevaju" tragikomedija je kojom je osvojio treću Zlatnu arenu. Pred kraj života zanimale su ga teme iz zagrebačkog podzemlja pa je snimao dokumentarac o tome. Upitan do kada misli snimati filmove, u jednom od svojih zadnjih intervjua Papić je citirao Spielberga: "Dokle budem mogao disati."

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Bomba*
Bomba*
18:21 07.02.2023.

Jenn & Ben...tako slatki par 💘

Još iz rubrike Showbiz