Ima 51. godinu

Kakva žena! Jennifer Lopez objavila video u kojem je potpuno gola i pokazala svoju savršenu liniju

Foto: Instagram
Jennifer Lopez
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Press Association/PIXSELL
Jennifer Lopez
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Reuters/Pixsell
Jennifer Lopez
Foto: Instagram screenshot
27.11.2020.
u 21:07
Pjevačica je video objavila na svom instagramu a obožavatelji nagađaju radi li se o reklami za njezinu kozmetičku liniju ili o spotu za novu pjesmu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Jennifer Lopez dala je obožavateljima mali uvid u video koji bi navodno trebao biti isječak iz njezinog spota za pjesmu "In the Morning" i ovim videom zapalila je maštu mnogima. Naime, na Instagramu je objavila nekoliko isječaka u kojima je potpuno gola i taj video na Instagramu ima preko milijun i 300 tisuća pregleda.

U videu 51-godišnja pjevačica ne nosi ništa na sebi osim zaručničkog prstena koji je dobila od zaručnika Alexa Rodrigueza i još jednom je pokazala kako su joj se sati i sati provedeni u teretani dobro isplatili. U objavi Jennifer nije do kraja otkrila za što je ovaj video pa njezini obožavatelji nagađaju kako se možda radi i o video reklami za njezinu novu liniju kozmetike. Pjevačica je u top formi i tijekom karantene je redovito vježbala i jedva je dočekala da se njezina omiljena teretana opet otvori kako bi vježbala sa svojim privatnim trenerom.

Ove godine trebala se vjenčati s Rodriguezom, ali pandemije koronavirusa poremetila je te planove paru koji se zaručio prije godinu dana. Alex Rodriguez oborio ju je s nogu i ubrzo su se zaručili. Usprkos svim glasinama da je vara, koje je širio njegov bivši suigrač Jose Canseco, još su zajedno te se vezom hvale i na društvenim mrežama. On joj je velika podrška, a najviše joj je pomogao za vrijeme posljednje turneje.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

JO
Jose Oklahoma
22:12 27.11.2020.

Što će od nje ostati kad za koju godinu sva ta plastika na njoj popuca?

Avatar TheJack
TheJack
03:40 28.11.2020.

Metar i zilet, dispropocija do bola, bas kao patka. E, vidite sto mediji mogu uciniti.

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
09:08 28.11.2020.

Video..? Dajte... ovo je slijed fotosopiranih fotki pojedinih strateski odabranih dijelova tijrla. Imam skoro 60 i skoro 100kg ali ovakav “video” i ja mogu sloziti pa da izgledam kao Apolon..

Još iz rubrike Showbiz