pretjerala

Kakva nezgoda! Glumica previše popila na rođendanskoj zabavi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
11.02.2019.
u 10:46
Pogledaj originalni članak

Glumica Reese Witherspoon, jedna od najpoznatijih hollywoodskih plavuša, malo se predobro zabavila na proslavi 50. rođendana kolegice Jennifer Aniston.
Vrckava plavuša pala je na stepenicama kada je odlazila kući, a na njezinom licu vidjelo se da je poprilično umorna, pa su obožavatelji uvjereni da je 42- godišnjakinja ipak malo previše popila.
Witherspoon, odjevena u minijaturnu haljinu i visokim potpeticama izgubila je ravnotežu, a djelatnik hotela koji joj je pristigao u pomoć nije je uspio spasiti. 
Na Jenniferinoj zabavi glumica se družila sa slavnim kolegicama kao što su Gwyneth Paltrow, Laura Dern, Sandra Bullock i Courtney Cox, ali i mnogim drugima.
Iznenađenje večeri bio je Brad Pitt koji je izazvao veliko zanimanje javnosti jer se pojavio na rođendanu bivše supruge.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TA
TammyMason
14:01 11.02.2019.

Google sada plaća $ 17000 do $ 22000 mjesečno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije 2 mjeseca i zaradio sam 20544 dolara u prvom mjesecu od ovog posla. Provjerite što radim.........>>>> www.WebJob33.Com