Skrivene tajne

Justin Timberlake je sramežljivi dječarac

Foto: Pixsell
Justin Timberlake je sramežljivi dječarac
07.10.2010.
u 10:42
Poznati pjevač u djetinjstvu nije bio omiljen u društvu, zbog čega i danas osjeća posljedice.
Pogledaj originalni članak

Pjevač Justin Timberlake u djetinjstvu nije znao igrati nogomet, zbog čega je kaže, u rodnom gradu oduvijek bio autsajder.

- Bio sam glazbenjak, a to nije tako cool - jada se 29-godišnja zvijezda za kojom glavu gube žene diljem svijeta. Zbog svoje nezavidne pozicije i danas je sramežljivac koji izbjegava upoznavanje i druženje s ljudima.

- Nisam pričalica. Najviše volim kad sam sam sa sobom. Jednostavno nisam tip za društvo - tvrdi Justin Timberlake. Kao i svaki pravi "štreber" neomiljen u društvu, ni Justin nije sanjao o najljepšim djevojkama. U njegov život ulazile su one koje su imale razvijen smisao za humor, stav i životni pravac. Volio je Britney Spears pa Cameron Diaz, a danas je u vezi s prekrasnom glumicom Jessicom Biel.

- Nisam oduvijek bio tako sretan. Ali dobro, kad si zaljubljen, pristaješ i na bol i patnju - kazao je Justin Timberlake.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.