POP DIVA

Josipa Lisac rasprodala prvi koncert u Lisinskom, dodan novi datum

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
josipa lisac
Foto: Grgur Žučko/pixsell
Josipa Lisac
Foto: Screenshot
josipa lisac
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
07.07.2015., Adamovec - Pjevacica Josipa Lisac na snimanju svog novog spota. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Saša Šekoranja
Josipa Lisac
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Josipa Lisac
Foto: Promo
Josipa Lisac
Foto: PR FOTO
Josipa lisac exit festival
24.10.2017.
u 09:48
bog evidentno ogromnog interesa dodan je još jedan koncert – u četvrtak, 14. prosinca – nakon kojeg se neće dodavati još datuma. Bit će to i posljednje Josipino pojavljivanje u Zagrebu najranije do prosinca 2018. godine.
Pogledaj originalni članak

Josipi Lisac trebalo je samo pet dana da rasproda nastup u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog planiran za 10. prosinca. Time je postao jedan od najbrže prodavanih koncerata u Lisinskom unazad desetak godina.

Zbog evidentno ogromnog interesa dodan je još jedan koncert – u četvrtak, 14. prosinca – nakon kojeg se neće dodavati još datuma. Bit će to i posljednje Josipino pojavljivanje u Zagrebu najranije do prosinca 2018. godine.

Podsjetimo, Josipini zagrebački nastupi u prosincu posebno su posvećeni Karlu Metikošu, a ove sezone dobili su i dodatnu dimenziju povodom obilježavanja 50 godina impresivne karijere naše najveće glazbene umjetnice.

Ulaznice za novi koncert u prodaju kreću u četvrtak, 26. listopada u 10:00 po cijenama od 140, 160 i 190 kn. Kupiti se mogu na blagajni Lisinskog, na www.lisinski.hr, u sustavu Eventim te na www.eventim.hr.


Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LU
Lujo123
10:31 24.10.2017.

Em je ružna, em se još i oblekom naružni ko da su maškare, em mekeće umjesto da popeva, em mi je takvih "diva" pun penis!