Beauty rutina

Jedna od najljepših Hrvatica otkrila je kako se bori s celulitom

Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Finalna večer 61. Splitskog festivala
Foto: Instagram
Foto: Instagram
11.08.2022.
u 12:54
Ispričala je nešto i o svojoj rutini vezanoj za lice te otkrila kako ujutro, ako ima vremena, napravi vježbe za lice kojima potiče cirkulaciju
Pogledaj originalni članak

Voditeljica i jedna od najljepših Hrvatica Jelena Glišić otkrila je svoje beauty rutine i ne skriva da poput većine žena i ona ima problema s celulitom.

– Odlazim jednom tjedno na anticelulitne masaže i jednom u dva tjedna na piling tijela – otkrila je Jelena za Story i ispričala nešto i o svojoj rutini vezanoj za lice te otkrila kako ujutro, ako ima vremena, napravi vježbe za lice kojima potiče cirkulaciju. Na frizuru ide 
svaki tjedan, ali više iz poslovnih razloga, a ovisno o snimanju ili eventima koje radi odluči se za valovitu, ravnu ili svečaniju frizuru. Prije godinu dana govorila je i o tome kako održava formu.

– Baš u posljednje vrijeme govorim kako mi se jako ide u teretanu. Naravno, kada se otvore, reći ću da nemam vremena i tako ukrug. Nastojim puno hodati, a ponekad i trčim, to me opušta i veseli. Srećom, imam dobar metabolizam pa nemam problema s kilogramima. Što se tiče prehrane, imam pravilo da je sve dobro dok je uravnoteženo. Ipak sam ja Ličanka pa moram konkretnije jesti... – otkrila je tada Jelena.

Prošle godine u svibnju Jelena je izjavila da se razvodi od poduzetnika Krešimira Lešića te objasnila da se odluka o razvodu nije dogodila preko noći, nego su o njoj dugo i detaljno razgovarali. „Sve ono što nam se ovih sedam godina činilo kao prednost, sada se pokazalo kao prepreka“, pojasnila je tada te dodala da je krivac za njihov razvod život na dvije adrese.

VIDEO Božo Vrećo pozirao u jednodijelnom kupaćem kostimu: 'Kakve noge, da su barem moje ovakve'

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar drug Joža
drug Joža
17:01 11.08.2022.

Ona je Hrvatica koliko je i Milorad P. - Hrvat

MA
MarioM2103
13:16 15.08.2022.

Šteta da nije rodila kojeg malog Hrvata .

Avatar Moodleen
Moodleen
13:09 11.08.2022.

Kaj mislite jel bi o ovoj pisali da nema srbijanske korijene?