bez dlake na jeziku

Jacques Houdek sasuo paljbu po dočeku vatrenih i Supertalentu: 'Debakl, sveopće revanje i tragedija'

Foto: Emica Elvedji/Pixsell, Facebook
Foto: Facebook
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Noć mjuzikla na Sunčanoj strani
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Noć mjuzikla na Sunčanoj strani
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Instagram
19.12.2022.
u 08:04
Već za vrijeme trajanja dočeka na društvenim mrežama osvanule su reakcije dijela javnosti koja nije krila svoje nezadovoljstvo načinom organizacije dočeka u centru Zagreba. Jedan od njih je i pjevač Jacques Houdek koji je sa svojom obitelji naše reprezentativce dočekao na ruti kojom su putovali prema centru grada.
Pogledaj originalni članak

Tisuće građana u nedjelju poslijepodne dočekali su brončane vatrene na zagrebačkim ulicama i Trgu bana Jelačića, a veliki dio građana prijenos dočeka pratio je i preko televizijskih ekrana. Već za vrijeme trajanja dočeka na društvenim mrežama osvanule su reakcije dijela javnosti koja nije krila svoje nezadovoljstvo načinom organizacije dočeka u centru Zagreba. Jedan od njih je i pjevač Jacques Houdek koji je sa svojom obitelji naše reprezentativce dočekao na ruti kojom su putovali prema centru grada, a potom se osvrnuo i na televizijski prijenos dočeka. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Doček naših VELIČANSTVENIH VATRENIH - na našu veliku žalost - debakl. Sveopće REVANJE i kaos. Gdje je nestao SADRŽAJ??? Gdje je koncept, režija, emocija? Kakve su to izvedbe? Voditelji jednako iritantni, nevjerojatno nešto... Gdje su kockice na koje smo tako ponosni, kao vizualni identitet? Gdje je neki video, film koji bi npr. povezao ova tri mega uspjeha naše reprezentacije; 1998/2018/2022? Vatreni su zaslužili daleko više. Čujem da je u publici na Trgu bio i legendarni Ćiro Blažević... U PUBLICI? Zaista? Nitko se nije sjetio čovjeka dovesti na pozornicu da kaže par riječi? Nakon što je gospodin Dalić onako predivno i ganutljivo posvetio broncu Ćiri... Pa kaj je z glavama? Šteta. Velika šteta! VATRENI, VI STE NAŠ PONOS! HVALA! Vaš uspjeh ostaje zapisan zauvijek! Sve ostalo je ionako nebitno. No, bitno je reći ISTINU!!! HRVATSKA IZNAD SVIH!!! ", poručio je Jacques. 

Potom se osvrnuo i na završnicu Supertalenta, showa koji je već i ranije javno kritizirao. 

"DIGRESIJA; A kaj se tiče Supertalenta... HAHAHAHAHAH! Evo, iskreno se nadam da će pobijediti onaj kuruzer kojeg jedna članica “stručnog” žirija obožava i tak otvoreno protažira. Jer... to je taj nivo, to je “to”. Pa toga nema ni na najamaterskijem festivalu kuruze i to one najrubnije... Trash samo takav! A sad, jel to SUPERTALENT? To prepuštam vama... Publika najbolje zna. Valjda. O žirijima sam već sve rekao davno. No, recimo još i ovo - kada u “STRUČNOM” ŽIRIJU imaš šatorske pevaljke, da odlučuju o tome tko je supertalent, onda imaš i takav rezultat finala “SUPER” talenta. Zato bi bilo baš mrak da taj lik pobijedi! Hahahaha, HIT! To bi stvarno bilo to. Odraz stvarnog stanja društva. Koga mi to slavimo danas, tko nama postavlja trendove i tko “INFLUENSIRA” na nas, na našu djecu??? Tragikomedija. Al’ ipak više - TRAGEDIJA.P.S. Šalu na stranu, ja bih da pobijedi Magic Leon! A mogu i Mia i Ivo, ajde, oni su mi super!", zaključio je Jacques u svojoj objavi, a njegova želja ubrzo se i ostvarila. Pobjedu u devetoj sezoni Supertalenta odnio je iluzionist Magic Leon. 


VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu  

Završila deveta sezona

Pobjednik Supertalenta nije mogao suspregnuti emocije: 'Želim zahvaliti dragom Bogu što smo ovdje'

Uoči svog finalnog nastupa iluzionist Magic Leon najavio je da sprema jedno iznenađenje i publici, ali i žiriju poručio da očekuju neočekivano, a svoje je obećanje i ispunio. U finalu su tako publika i žiri mogli vidjeti rasplet mađioničarske priče koja je započela još na audiciji. Točku je započeo plesom sa svojom bijelkom koja je lebdjela, a na pozornici mu se pridružila i supruga Monika.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 72

KL
Klavocin
08:25 19.12.2022.

Dobro je rekao baš revan je one ivane i luke bulića. Ona kaže najveći doček u povijesti, pa kaj je onda bilo prije 4 godine. A o gostima pjevačima katastrofa, prljav i na izmaku snaga, jura ne pjeva, treba mu igla. Najbolje je pjevao brozović

TR
tretez
08:29 19.12.2022.

Jedino klapa i njihove pjesme bili su dostojni trenutka. I srca i lica naših Vatrenih!

Avatar MRBEAN24
MRBEAN24
08:55 19.12.2022.

Samo zato jer nema dlake na jeziku, ni malo zadrške, mnogi ne vole Žaka, ka o i Lovrena a ja ih upravo zbog toga volim i poštujem. Ono revanje Bulića i Šulentić sinoć je sve uništilo, pokušali su kreštanjem uzavret atmosferu koja je ionako bila uzavrela pa su postigli suprotan efekt jer su oni umjesto publike i igrača ispali u prvi plan. Onda još i prljavci sa onim pjesmama ko uspavanke neke tugaljive.

Još iz rubrike Showbiz