želi pustiti korijene

Ivana Paradžiković: Evo me doma! Nemam ni kvake ni tople vode

Foto: Nova TV, RTL
Ivana Paradžiković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
22.06.2020.
u 14:46
Adaptaciju je započela još prošle godine no s pojavom koronavirusa i nakon potresa u Zagrebu u ožujku, sve je postalo puno teže.
Pogledaj originalni članak

Urednica Provjerenog, Ivana Paradžiković konačno je uselila u stan. Adaptaciju je započela još prošle godine no s pojavom koronavirusa i nakon potresa u Zagrebu u ožujku, sve je postalo puno teže. 

"Evo me doma! Nemam ni kvake ni tople vode ni...ma...nebitno. Nakon sedam mjeseci agonije adaptacije, zadnjih mjesec života u gepeku i na tri adrese... Mi smo napokon doma. Mislim da je vrijeme da pustim korijene", napisala je na društvenim mrežama.
Ivana nam je već ranije prokomentirala situaciju s preseljenjem i adaptacijom.

- Nažalost, situacija se jako zakomplicirala, tako da još uvijek iščekujem preseljenje...  Oduvijek sam maštala o građanskom stanu u centru, visoki stropovi, dvokrilna vrata... Iako su mi svi govorili da je bolja novogradnja, nisam ih slušala, kao uostalom što to ne činim gotovo nikad u životu, slijedila sam svoj osjećaj. Ono nedjeljno jutro kada je Zagreb pogodio potres sve do poslijepodneva nisam uopće zvala susjede da čujem u kakvom je stanju zgrada. No imala sam sreće. Više-manje prošlo je sve dobro - kazala je. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

K0
K0mentar
14:57 22.06.2020.

crveni su inace poznati po manjku higijenskih navika,sto se vrlo dobro vidi kod ekipe iz RF. cemu briga