U bolnici je u Splitu

Ivana Kovač otkrila je kakvo je zdravstveno stanje njezinog tate Miše Kovača

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic
Novo mesto
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
25.10.2021.
u 10:10
Ispričala je kako joj tata nije imao respiratornih problema kako se nagađalo i uskoro će kući.
Pogledaj originalni članak

Pjevač Mate Mišo Kovač prije nekoliko dana završio je na Odjelu za plućne bolesti u KBC Split. Njegova kći Ivana kaže kako se legendarni glazbenik osjeća dobro te je otkrila još detalja o njegovom zdravstvenom stanju.

- Znate li po čemu znam da je tata dobro? Po tome što mene zove pedeset puta dnevno! Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a prije negoli je završila, već me zvao i pitao: "Mala, je l' sve dobro ispalo?", i tako dalje. Stalno pita kad ću snimati, sto savjeta daje, ukratko, pila me po običaju; znači, dobro je - rekla je Ivana za Slobodnu Dalmaciju. Ivana je rekla kako se i ona već danima bori s upalom pluća i rekla je kako nema koronavirus, kao što ni njezin otac nema koronavirus.

- Ne, nemam koronu, kao što ni tata nema nikakve respiratorne tegobe, što su neki naklapali. Jednostavno, često je po kontrolama, a sada je sve dobro i zato sam jako, jako sretna - poručuje pjevačica. Mišo Kovač nedavno je u Podstrani snimio spot za svoju pjesmu "Čuvajte mi pismu" s albuma "Budi čovjek dobre volje" iz 1999. godine, a njegova kćer Ivana kaže kako Mišo ne planira nastupe u skoroj budućnosti jer voli .

VIDEO Alec Baldwin na filmskom setu pucao je iz rekvizita i ubio snimateljicu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ena4444
Ena4444
11:04 25.10.2021.

Mišo drži se čeka te još jednom Arena u Zagrebu!