Sjetna ljubavna prič

Ivana Kindl: Rane na nogama mala su cijena za dobar posao

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Ivana Kindl (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Ivana Kindl (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Ivana Kindl (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Ivana Kindl (1)
08.07.2011.
u 13:34
Pjevačica je na nagovor obožavatelja snimila videospot za pjesmu “Nisi sam” na čarobnoj obali Save
Pogledaj originalni članak

Koji glazbenik ne bi poželio imati obožavatelje kakve ima Ivana Kindl! Pjesmu “Nisi sam”, koja je prije godinu i pol poharala glazbene ljestvice, Ivanini su poklonici toliko zavoljeli da su je još odonda nagovarali da za nju napravi videospot. Pjevačica je napokon “popustila” i ovaj tjedan uputila se na obalu Save u blizini jezera Orešje u Podsusedu, gdje je i pred videokamerama ispričala sjetnu ljubavnu priču o kojoj govori pjesma.

– Režiser Filip Filković Philatz odrastao je u Podsusedu i predložio tu lokaciju. Obala me oduševila čim smo stigli onamo – kaže Ivana. Nakon što je prvi dojam malo popustio, ekipa je prionula na snimanje spota u kojem glavna protagonistica svoja sjećanja pohranjuje u vremensku kapsulu koju šalje u budućnost.

– Videopriča hita “Nisi sam” zanimljiva je mješavina žanrova koja u spotu spaja psihološke scene iz moguće imaginarne prošlosti i cementira pravu ljubav u vječnu formu – objašnjava Kindl ideju redatelja s kojim je prvi put radila na spota za pjesmu “Promjenjiva”. Filkovićeva neiscrpna kreativnost i efekt iznenađenja koji prati sve njegove radove, ističe Ivana, bit će prisutan i ovoga puta.

– Spot vjerno prati zvuk soula s početka 80-ih te senzualnu i sjetnu atmosferu ljubavi koja je razočarala – otkriva. Na projektu koji je postprodukcijski vrlo zahtjevan (prisutna je i high-tech animacija) duže se radi pa će premijera videospota biti 12. listopada u zagrebačkom klubu Sax na Ivaninu koncertu. Dok već sad s nestrpljenjem čeka jesen, dobitnica Porina za najbolji ženski vokal prisjeća se i pomalo neugodnog iskustva sa snimanja.

– Morala sam hodati kroz oštru travu od koje su mi noge izgledale kao da me netko išibao po njima!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar guten_tag
guten_tag
14:19 08.07.2011.

a gdje je mačak woodi ?

CR
Crollywood
18:00 08.07.2011.

Još jedan bombončić koji čovjek mora imati na svom radaru...