objavio i snimku

Ivan Šarić pokazao što je napravio Korani, javila se Maja Šuput i dobila neočekivani komentar

Foto: Instagram
Foto: Instagram/Ivan Šarić
Ivan Šarić i Korana Gvozdić
Foto: Instagram
Korana i Ivan
Foto: Mario Pavlović
Foto: Mario Pavlović
Foto: Mario Pavlović
Foto: Instagram
18.05.2020.
u 15:19
Stand up komičar Ivan Šarić na svom je Instagramu objavio video koji je iznenadio njegove mnogobrojne pratitelje.
Pogledaj originalni članak

U životu komičara Ivana Šarića i njegove zaručnice Korane Gvozdić nikada nije dosadno. Par je dane u karanteni odlučio začiniti nekim novim izazovima pa je tako Ivan svoju dragu odlučio počastiti s nekoliko beauty tretmana. Ovog puta Korani je napravio svečanu frizuru i te se pohvalio djelom svojih ruku. Šarić je na Instagramu objavio video frizure i iznenadio svoje mnogobrojne pratitelje.

Foto: Mario Pavlović
Foto: Mario Pavlović
Foto: Mario Pavlović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivan Šarić
Foto: Instagram

- Svečana frizura Korani / HIGHLIFE IZAZOVI Nakon manikure i makeupa na red je došla frizura. U komentarima se rezervirajte za termin. - našalio se Ivan, a u komentarima se odmah javila i Maja Šuput. - Ovo ni je na bih znala napraviti - komentirala je Maja.-Izazivam tvog dragog - uzvratio joj je Šarić.

-Lako tako kada je ona prezgodna pa sve ide lako...- poručila je Ivanu jedna od pratiteljica. - Sad je - odgovorio joj je Šarić. Mnogi su hvalili njegovo umijeće, a bilo je i onih koji su ga upitali sprema li se za otvaranje salona.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.