Crni tjedan

Inspekcija na vratima: U restoranu O. Martineza možete se otrovati

Foto: pixsell
halle berry (1)
Foto: Pixsell
halle
Foto: Pixsell
Halle berry (1)
25.11.2012.
u 20:44
Inače, Martinez se mora pojaviti na sudu 13. prosinca zbog tučnjave s Gabrielom Aubryem, ocem četverogodišnje kćeri Halle Berry.
Pogledaj originalni članak

Francuski glumac Oliver Martinez prije tri dana se potukao s bivšim dečkom svoje djevojke Halle Berry, a nekoliko dana prije toga doživo je nugodno iznenanđenje kada mu je u restoran Villa Azur u Miamiju ušla inspekcija i pronašla dvadesetak stvari u kojim Martinez, inače suvlasnik restorana, krši zakon. Čak 13 prekršaja vezano je izravno za hranu, a ocjenjeno je da bi u restoranu prilikom konzumiranja hrane lako moglo doći do otrovanja klijenata. Naime, inspektori su primjetili da osoblje ne nosi rukavice, da se riba poslužuje sirova bez da se prođe kroz proces uništavanja bakterija, hrana se drži na podu...

Glasnogovornica restorana rekla je kako su novinari pretjerali u svojim natpisima.

- Kuhinja je jako čista, pazimo na sve propise. Inspektor nije uočio nikakve veće nepravilnosti - rekla je glasnogovornica.

Inače, Martinez se mora pojaviti na sudu 13. prosinca zbog tučnjave s Gabrielom Aubryem, ocem četverogodišnje kćeri Halle Berry.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VE
velika
21:26 25.11.2012.

a bogami i loše stari to bi ga trebalo najviše brinuti