ljetno fotkanje

Ima skoro 50 godina i u badiću je neponovljiva: 'Ti rušiš zakone prirode'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Severina
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
12.08.2019.
u 16:55
Pjevačica Severina Kojić pozirala je u badiću za supruga Igora Kojića,a fotografija na Instagramu izazvala je oduševljenje.
Pogledaj originalni članak

Splitska pjevačica Severina Kojić uživa u ljetnom odmoru sa svojom obitelji, a njezino izdanje u 47-oj godini ostavlja bez daha! Naime, za to je zaslužan njezin suprug, a ovom prilikom i fotograf Igor Kojić.

- Ovako me samo On nasmijava i fotka dok ne gledam - napisala je ispod fotografije na kojoj se spontano nasmijala, a u pola sata fotografija je zaradila skoro 14 tisuća lajkova.

- Prekrasnoćo! - komentirala je Paola Valić Bekić, a više nego oduševljeni pratitelj napisao je kako pjevačica "ruši zakone prirode".

Podsjetimo, nakon što su Severina i njen menadžer Tomica Petrović prekinuli svoju dugogodišnju suradnju dugo se nagađalo tko će zauzeti Petrovićevo mjesto.

Pisalo se i kako je za Severininu karijeru sada zadužen njen suprug Igor Kojić, ali danas je stigla i potvrda kako se o njenoj turneji i nastupima sada brine Alen Ključe. O početku suradnje s pjevačicom Ključe se osvrnuo na Facebooku i napisao:

- Godinama sam bio njezin suradnik tijekom kojih sam joj odradio nekoliko koncerata no posljednjih nekoliko mjeseci razgovarali smo i o nadolazećoj regionalnoj turneji. Ona će  naravno biti napravljena prema Severininim standardima koji su, ako se prisjetimo prijašnjih turneja, itekako visoki.  Slijedom toga dogovorili smo i stalnu suradnju jer je riječ o jedinom izvođaču koji ima viziju, koja je profesionalac poput  inozemnih zvijezda s kojima radim, a ono što mnogi koji su radili s njom mogu potvrditi, jest da je Severina najbolji čovjek kojeg su upoznali. - napisao je.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar JustinCase69
JustinCase69
17:45 12.08.2019.

Ruši zakone plastike i photoshopa..

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:13 12.08.2019.

nema ništa o Elli ili Kolindi, pa evo prekodrinske cajke......

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
18:28 12.08.2019.

Kako spontano! On ju slika dok ona ne gleda? Kaj je čorava?