Igor Mirković snima nastavak filma sa Stjepanom Mesićem u glavnoj ulozi

Igor Mirković snima nastavak filma sa Stjepanom Mesićem u glavnoj ulozi
02.02.2010.
u 20:31
Deset godina nakon filma “Novo, novo vrijeme”, čija radnja prati dolazak Stjepana Mesića na dužnost predsjednika, Igor Mirković u suradnji s RTL Televizijom i Rajkom Grlićem snima nastavak dokumentarca.
Pogledaj originalni članak

Deset godina nakon filma “Novo, novo vrijeme”, čija radnja prati dolazak Stjepana Mesića na dužnost predsjednika, Igor Mirković u suradnji s RTL Televizijom i Rajkom Grlićem snima nastavak toga dokumentarca pod nazivom “10 godina poslije”.

Na desetu godišnjicu njegove izborne pobjede, 7. veljače, u čast glavnog junaka u kinu Europa održat će se još jedna projekcija prvoga filma na kojoj će se snimati i nastavak koji će Mesića pratiti do inauguracije Ive Josipovića. “10 godina poslije” bit će prikazan 21. veljače na RTL Televiziji.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

OB
-obrisani-
21:40 02.02.2010.

Važna vijest ,kako za kmetove tako i za Uzbekistan! ! !

OB
-obrisani-
05:16 03.02.2010.

I.Mirkovic: Bolje je da snimas film \"HOBOTNICA\" onda prvu ulogu igrao Stipe Mesic,glavnu junak filma Ivo Sanader i Damir Polancec!

TC
tomo crni
21:39 02.02.2010.

super ti je to novo vrijeme, drzavu su zaduzili za 70 milijardi eura, medije su rasprodali strancima, postali smo banana drzava koja je na koljenima da bi se poklonila briselu, progone se branitelji, i sprema se ulazak u zapadni balkan. bas je super to novo vrijeme!!