progovorila o problemu

Ida Prester: Odbili su me za posao jer ‘sam iz Beograda’, jer sam ‘srpska snajka’

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Facebook/TS Auris
Foto: Facebook
Foto: Facebook
07.06.2021.
u 19:00
Ida je često isticala kako voli Beograd i koliko joj je divno bilo živjeti tamo, no sada je u podcastu Katarine Moskatelo progovorila o jednom problemu koji joj je donijelo preseljenje u taj grad.
Pogledaj originalni članak

Naša voditeljica i glazbenica Ida Prester (42) prije gotovo osam godina preselila se u Beograd. Sa suprugom Ivanom Peševskim zasnovala je obitelj i u braku dobila dva sina – Roka i Ria koje je odlučila podići upravo u Beogradu. No, prošle godine na ljeto došlo je vrijeme da se vrati u rodni grad pa se s obitelji situirala u Zagrebu, iako, kako nam je sama rekla, u zadnjih sedam godina bila je više na autocesti E75, nego kući.

Ida je često isticala kako voli Beograd i koliko joj je divno bilo živjeti tamo, no sada je u podcastu Katarine Moskatelo progovorila o jednom problemu koji joj je donijelo preseljenje u taj grad.

Naime, Katarina je Idi ispričala situaciju kada je imala upit za jednu poslovnu suradnju za koju je organizator prvo htio Idu, ali se ipak predomislio zbog njene odluke o preseljenju u Beograd. Katarina je, zgrožena takvom odlukom odbila suradnju, a Idu je ova gesta podrške oduševila. 

"Jedan meni divan moment, malo sam zasuzila, bilo je skroz neočekivano. Ovu djevojku prvi put vidim u životu. Pred kamerama mi je ispričala nešto sto se meni stvarno često događa - odbili su me za posao jer ‘sam iz Beograda’, jer sam ‘srpska snajka’ ili sto god. Navikla sam, samo odmahnem rukom, nije vrijedno spomena. Ali ova cura, pozvana kao moja zamjena, napravila je gestu koja me bas dirnula. Ovakve stvari očekuješ samo od bliskih prijatelja. Hvala ti Katarina Moskatelo na ovoj podršci i sto si čovjek", napisala je Ida na svom Instagramu uz video isječka iz podcasta. 

VIDEO>> Meghan Markle rodila kćer: Nova beba mogla bi "smekšati" zategnute odnose u kraljevskoj obitelji!

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 54

JO
JosefKa
19:13 07.06.2021.

Ma problem je sto u medijima ne mozes dobit posao ako nisi srpska snajka

Avatar Keep_calm
Keep_calm
19:18 07.06.2021.

Au snajka, pa što ne ostade u Beograd? Pa zar nije sve tamo bilo divno i bajno?

FM
fmica
19:24 07.06.2021.

etnobiznismenka u nastajanju......