OBJAVILA VIDEO

Ida Prester nakon reakcija pratitelja: 'Samo da vam se smijat' tuđoj nevolji'

Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Screenshot
Ida Prester
Foto: Instagram
Foto: Screenshot Instagram
Ida Prester
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Ida Prester
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Facebook screenshot
28.10.2020.
u 08:43
Pjevačica Ida Prester nije očekivala da će izazvati mnogobrojne reakcije nakon objave smiješnog videa novokupljene perilice za rublje.
Pogledaj originalni članak

Mnogi od nas prilikom kupnje kućanskih aparata nailaze na različite muke. Pjevačicu Idu Prester nije mučio odabir nove perilice za rublje, ali svakako joj je zadala novu vrstu glavobolje. Naime, posve novi uređaj malo je "poludio" pri prvom pranju, a Ida je sve zabilježila u videu te ga podijelila na Facebooku.

Foto: Instagram
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL
Ida Prester
Foto: Screenshot
Ida Prester
Foto: Facebook
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Ida Prester
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Instagram

Sadržaj je izazvao mnogobrojne reakcije, dobronamjerne savjete, a nakon svega, Ida je uzvratila u šaljivom tonu: "Kad ću ja napisat' pjesmu da u pol' sata dobijem ovoliko komentara? Samo da vam se smijat' tuđoj nevolji!" napisala je.

Podsjetimo, hrvatska voditeljica sa suprugom Ivanom Peševskim i sinovima Riom i Rokom prethodnih godina živjela je u Beogradu, a sada su se odlučili na život u Zagrebu. Do te odluke došlo je početkom ove godine. Njihov dogovor od početka zajedničkog života bio je da će živjeti između njegova Beograda i njezina Zagreba. I dok Ida Prester već priprema projekt s voditeljicom Nove TV Mijom Kovačić, poduzetnik Ivan Peševski otvorio je tvrtku.

Foto: Facebook screenshot

"Još od Rokova rođenja imam dogovor s mojim Vanijem da će nam se baze izmjenjivati. Šest godina smo proveli u Beogradu, bome sam se naputovala. Sad je došlo vrijeme za Zagreb. Za oboje je puno praktičnije da smo s djecom tu. Što ne znači da iz Zagreba nećemo često ići u Beograd. Meni je ostatak benda tamo, mužev restoran, djed i baka s muževe strane, hrpa prijatelja, mala sestrična Dea za koju su Roko i Rio jako vezani..", otkrila je za Gloriju u srpnju Ida. 

Brat voditeljice živi u Stockholmu, pa su i roditelji ostali sami. "Roko, čim ugleda baku, prelazi na čisti purgerski, tako starinski zagrebački ni sa mnom ne priča. Klincima je stvarno svejedno, bar zasad. Toliko su proveli vremena već u Zagrebu da imaju svoju ekipu, malog susjeda Davida od kojeg su nerazdvojni, omiljeni parkić u Dalmatinskoj ulici.. Zagreb je njihov grad, kao i Beograd", kazala je Ida.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KU
Kultura
09:12 28.10.2020.

Idu Prester pamtim po izjavi kad je odselila u beograd, rekla je:"U Zagrebu je lijepo ali beograd je, onako mocan..." Nisam znao da se vratila iz "mocnog" grada zivjet u Zagreb.

Avatar FrenkiNino
FrenkiNino
09:32 28.10.2020.

Ma ko će čitat uputstva

Avatar Golum
Golum
12:05 28.10.2020.

Jos jedna koja ne zna sta napraviti od zivota i gdje zivjeti...

Još iz rubrike Showbiz