zapustio se

I paparazzi ga jedva prepoznali! Holivudski ljepotan uhvaćen u potpuno zapuštenom izdanju

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: Reuters
Chris Pine
Foto: 'Tony DiMaioPress Association/Pix'
'Chris Pine arriving for the world premiere of \'Unstoppable\' held at Regency Village Theater in Westwood, USA. Photo: Press Association/Pixsell'
25.09.2021.
u 09:00
Naime, glumac se s prijateljem uputio u ležernom izdanju, prosjede brade i duže kose.
Pogledaj originalni članak

Zvijezda Zvjezdanih staza i Wonder Woman filma iz 2017. godine, Chris Pine (41) snimljen je na ulicama Los Angelesa na putu za ručak s prijateljem, ali gotovo ga nitko nije ni prepoznao na ulici. Paparazzi su ga, srećom, vidjeli i shvatili o kome se radi. Naime,  glumac se s prijateljem uputio u ležernom izdanju, prosjede brade i duže kose.

Foto: profimedia

Glumac je bio vidno dobro raspoložen, a kad je vidio da ga paparazzi fotografiraju, zaigrano je uperio prstom prema njima i pozdravio ih. 

Foto: profimedia

Chris je već tri godine u vezi s 36-godišnjom britanskom glumicom Annabelle Wallis, a par jako voli svoj privatan život stoga se ne pojavljuju zajedno na crvenom tepihu niti pričaju o svojoj ljubavi.

Prije nje Chris je ljubio brojne slavne ljeptoice poput glumice Sofije Boutello i Zoë Kravitz, fotografkinju Iris Björk Jóhannesdóttir, manekenke Jasminu Waltz i Dominique Piek. 

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AT
alojz.targus
11:06 25.09.2021.

Ako je znak zapuštenosti ....brada ,onda su većina Hrvata zapušteni ,samo zato što hoće , što više ličiti na srbe.

IM
Immanuell
10:31 25.09.2021.

I?!

RO
RogaBabaroga
09:38 25.09.2021.

da i?!?