ZLATA MUCK SUŠEC

HRT-ova voditeljica pokazala kako se ujutro priprema za posao i kako izgleda bez šminke

Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Voditeljica Zlata Muck Sušec
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Voditeljica Zlata Muck Sušec
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: HRT
Zlata Muck i Vicko Dragojević
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Voditeljica Zlata Muck Sušec
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Voditeljica Zlata Muck Sušec
25.05.2023.
u 07:45
– Nakon što sam se doma šuljala po mraku kao mačka da ne bih slučajno nekog probudila, sad sam tu fino sama, mogu se derati, pjevušiti ili pjevati. Mogu se razgibati, zagrijati glasnice i ponavljati najave za današnju emisiju. Osim toga, prednost jutra je ta što jako brzo stižete do svog odredišta jer na cesti u ova doba nema skoro nikoga – rekla je Zlata.
Pogledaj originalni članak

Zlata Muck Sušec, voditeljica HRT-ove emisije "Dobro jutro Hrvatska" na Instagram stranici emisije pokazala je kako izgleda ujutro kada se sprema za posao, a još se nije ni našminkala. U videu Zlata se prvo šulja po mraku "kako ne bi probudila svoje dečke", a onda sjeda u automobil.

– Nakon što sam se doma šuljala po mraku kao mačka da ne bih slučajno nekog probudila, sad sam tu fino sama, mogu se derati, pjevušiti ili pjevati. Mogu se razgibati, zagrijati glasnice i ponavljati najave za današnju emisiju. Osim toga, prednost jutra je ta što jako brzo stižete do svog odredišta jer na cesti u ova doba nema skoro nikoga – rekla je Zlata. 

Inače, voditeljica je deset godina u braku sa sportskim novinarom Sašom Sušecom, s kojim ima sinove Tina i Karla. 

– Njima sam samo mama koja, eto, radi na televiziji, normalno im je to kao što im je normalno da netko radi u uredu, a netko kod kuće, u trgovini ili u bolnici. Blagoglagoljiva su obojica, rano su progovorila i kažemo kako će moći birati, ali voditeljski posao ne (smijeh). Tin voli komentirati utakmice dok ih gleda i zbog njega je kod nas nogomet upaljen non-stop i ako nema aktualnih utakmica, onda se gledaju i reprize, a igram i ja nogomet (kad baš moram). Dečki najviše vole kad igra mama protiv tate, kazala nam je Zlata u nedavnom intervjuu te dodala kako se još uvijek nije navikla na ranojutarnje dizanje. 

VEZANI ČLANCI 

– Kad sam tek došla, pitala sam i Meštra postane li to lakše s vremenom, a on je odmah ispalio: NE! i dodao da se ni on na to nije naviknuo. Zbilja je to tako, teško je naviknuti se na to rano ustajanje. Jako sam ponosna na sebe jer nisam jutarnji tip i jedno vrijeme smo se šalili doma da se život grubo poigrao sa mnom jer sam u jednom periodu paralelno s “Dobro jutro, Hrvatska” i na radiju radila od sedam ujutro. Sad je malo lakše, jer tri puta tjedno ustajem ujutro u pet, ali da je s godinama lakše i da se čovjek navikne na to – ne! Navikneš se samo na to da možeš funkcionirati – kazala je Zlata. 

VIDEO: Basist grupe Queens Of the Stone Age ekskluzivno za Večernji list: 'U Hrvatskoj sam doživio fenomenalno iskustvo' 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar utunelu
utunelu
08:09 25.05.2023.

prekrasna