Novi par

Gospodin Savršeni na početku 2022. otkrio je s kim je u vezi i podijelio je fotografiju s novom djevojkom

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram screenshot
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Instagram
Mijo Matić
03.01.2022.
u 13:45
Kada su se upoznali i koliko ova ljubavna veza traje, Mijo Matić nije otkrivao, ali par dijeli istu strast prema vježbanju
Pogledaj originalni članak

Drugog dana 2022. godine Mijo Matić, trener fitnessa i bivši Gospodin Savršeni iz istoimenog RTL-ova showa, odlučio je sa svojim Instagram fanovima podijeliti novosti iz privatnog života i otkrio je da je u vezi. Objavio je fotografiju na kojoj pozira sa svojom djevojkom, glazbenicom i influencericom Arianom Piknjačom koja je na glazbenoj akademiji u Sarajevu završila smjer – flauta. Kada su se upoznali i koliko ova ljubavna veza traje Mijo nije otkrivao, ali par dijeli istu strast prema vježbanju, što je Ariana prije godinu dana i otkrila u jednom intervjuu. 

"Pored obaveza, već tri godine dosljedno treniram u teretani. Teretana predstavlja prostor samo za mene, gdje se opuštam mentalno i emotivno. Također, uživam provoditi vrijeme u prirodi, gdje mi je najdraža aktivnost planinarenje", izjavila je tada. Mijo je u showu započeo romansu s natjecateljicom Nušom Rojs, ali ljubav na daljinu nije izdržala i par je prekinuo, a od tada Mijo s javnosti nije dijelio informacije o svom ljubavnom životu.

 

 

Mijo je od malena aktivan u sportu i bio je na dobrom putu da ostvari i nogometnu karijeru te je igrao u klubovima Slaven Belupo i Zagreb, ali je s 18 godine morao prekinuti nogometnu karijeru. Bivši Gospodin Savršeni prvak je Hrvatske u bodybuildingu, vatrogasac i model.

VIDEO Božidar je odbio kuhati u showu "3,2,1 – ho,ho,ho" i otišao je kući: "Tko ih j**e"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.