BIVŠI GOSPODIN SAVRŠENI

Goran se pohvalio snimkom iz privatnog aviona, fanovi reagirali pa je odmah obrisao objavu

Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
19.04.2021.
u 19:30
U Instagram objavi bivši Gospodin Savršeni, Goran Jurenec (41) pokazao je kako uživa u luksuznoj vožnji privatnim avionom. Na snimci je označio i svoju djevojku Claudiju, ali fanovi su ga zadirkivali zbog jednog detalja pa je odlučio obrisati sve što je objavio.
Pogledaj originalni članak

Na Instagramu bivšeg Gospodina Savršenog Gorana Jureneca (41) nižu se komentari u šali koja ide na njegov račun. Naime, Jurenec je objavio video u kojem je označio svoju djevojku Claudiju, ali fanovi su primjetili kako nje na snimci uopće nema, što ga je natjeralo da obriše objavu, pišu 24 sata.

- Prejako kako u tvom i njenom videu samo ti - napisala je jedna obožavateljica, a druga je dodala: "Ako prekinu, lakše je maknuti samo oznaku nego cijeli video. Ovaj put misli unaprijed", kazala je pritom misleći na nedavni prekid Gorana i njegove bivše djevojke Hane Rodić (23).

Nakon tih komentara, video je nestao s Goranovog profila, ali se jedan pojavio na Claudijinom u kojem se ukazala i ona. Čini se da mu šale nakon cijele drame s Rodić ne sjedaju baš najbolje, a na to su se osvrnuli i fanovi.

- Nisi trebao obrisati,samo smo se zezali - pišu mu.

Podsjetimo, prošlog mjeseca Zagrepčanka Hana Rodić (23) nakon dvije i pol godine veze s Gospodinom Savršenim obznanila je kraj njihove veze. Nakon toga počelo je prepucavanje bivšeg para putem društvenih mreža, a Hana je za Večernji ispričala više o okolnostima prekida

Iako je Jurenec u dugačkoj objavi na Instagramu kazao da se on u London preselio nakon Božića i da je tamo započeo život s bivšom djevojkom Claudijom, Hana kaže da je za nju doznala tek krajem ožujka

"Za njegovu vezu s Claudijom doznala sam 25. ožujka kad sam vidjela njezine storyje na Instagramu i da je bila u stanu. Pitala sam ga tko je ta djevojka, no on mi je prvo tvrdio da je ne poznaje. Nisam je nikada srela i nadam se da i neću", kaže Rodić koja nam dalje otkriva kada je primijetila da stvari između njih više ne funkcioniraju. "Shvatila sam da se on počeo drukčije ponašati prema meni kada sam se doselila u Berlin, ali tada je i počela pandemija tako da nisam sumnjala na ljubavnicu. Iako nam se odnos jako popravio u studenome i prosincu prošle godine i moram priznati da smo se jako lijepo slagali dok nisam otišla u Zagreb", priznaje Zagrepčanka.

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LA
Lana2
19:44 19.04.2021.

Gorane, pešk.... u, bolje da ništa ne objavljuješ..Ljudi te samo popljuju..

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
19:58 19.04.2021.

Nije to Claudia već ClaudiO.

Još iz rubrike Showbiz