IZGLEDA FANTASTIČNO

Goran je umjesto nje odabrao Hanu, ali ona sad uživa daleko od drame: 'Nije mi dosadno'

Foto: RTL
Iva Runjanin
Foto: RTL
Iva Runjanin
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Iva Runjanin
Foto: Instagram
Iva Runjanin
Foto: Instagram
Iva Runjanin
Foto: RTL
Iva Runjanin
Foto: RTL
Iva Runjanin
Foto: Instagram
Iva Runjanin
Foto: Instagram
Iva Runjanin
Foto: Instagram
30.03.2021.
u 18:33
Iako je Goran (40) na kraju prve sezone "Gospodina Savršenog" odabrao Hanu Rodić (23), originalna pobjednica Iva Runjanin ne očajava.
Pogledaj originalni članak

Iva Runjanin iz prve sezone reality showa "Gospodin Savršeni" na društvenim mrežama otkriva kako joj prolazi vrijeme tijekom pandemije. Ne očajava što ju je "Gospodin Savršeni" Goran Jurenec (40) ostavio zbog Hane Rodić (23) nakon finala, a čini se da joj ni ne smeta odsutnost medijske pažnje.

- Nije mi dosadno - napisala je dok opušteno pozira sa čašom vina te oduševila fanove.

Foto: Instagram

Inače, zgodna Zagrepčanka Iva Runjanin bila je jedna od sudionica prve sezone ''Gospodina Savršenog''. Pobjeda joj je izmaknula za dlaku te je Goran Jurenec ipak odabrao Hanu Rodić. Iva nakon showa nije željela biti dio svijeta showbusinessa već se posvetila karijeri u marketingu. Ipak, jednom prilikom je otkrila kako nije ostala u kontaktu s Goranom, iako je htjela ostati u prijateljskim odnosima

Nažalost, zbog situacije s koronavirusom izgubila je posao, što je i potvrdila ranije za RTL. Ipak, nije sve sivo, Iva je otkrila da je zaljubljena.

 „Ja se uvijek šalim da svatko od nas mora proći određen broj gospodina nesavršenih kako bi pronašao baš onu osobu s kojom će kliknuti spontano na svim razinama. Čak i kad ne uspijem, volim reći: 'Ti jesi gospodin savršeni, ali nažalost, ne za mene.' Kad prođeš neke godine, točno znaš što želiš, a što ne želiš, što znatno usporava proces pronalaska prave osobe. Netko je u mojoj blizini, netko kome bih voljela dati šansu, ali vidjet ćemo kako će se stvari posložiti, ne volim forsirati“, kazala je. 

Podsjetimo, o kraju trogodišnje ljubavi između Hane Rodić i Gorana Jureneca oglasila se prvo Hana koja je potvrdila da je odnos s Gospodinom Savršenim gotov. Potom se javio i Goran te iznio "prljavo rublje", a ona se zaprijetila sudom. Goran je pratiteljima priznao kako se zaljubio u bivšu djevojku Claudiju Luciju te da su se preselili u London i tamo započeli novi život.

Pogledajte što su nam Arija Rizvić i Marko Kutlić otkrili o svom odnosu nakon showa "Zvijezde pjevaju".

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.