EMILIA CLARKE

Glumica na poseban način obilježila kraj snimanja 'Igre prijestolja'

Foto: Instagram
Emilia Clarke
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
emilia clarke
Foto: HBO
Emilia Clarke
Foto: Press Association/PIXSELL
Emilia Clarke
20.09.2018.
u 16:35
Popularna Daenerys Targaryen iz "Igre prijestolja" tetovirala je na ruci svoje ljubimce, zmajeve Drogona, Rhaegala i Viseriona.
Pogledaj originalni članak

Emilia Clarke posebnim tetovažama obilježila je kraj snimanja serije koja joj je obilježila karijeru. Popularna Daenerys Targaryen iz "Igre prijestolja" tetovirala je na ruci svoje ljubimce, zmajeve Drogona, Rhaegala i Viseriona.

Glumica je priznala kako je imala "egzistencijalnu krizu" kada je prije dva mjeseca završilo snimanje serije, no sad kaže da se nikad nije bolje osjećala.  Glumica je na Instagramu objavila fotografiju iz poznatog tattoo studija Dr. Woo u Los Angelesu, a pokraj fotografije je napisala:

- Dr. Woo se pobrinuo kako ova mama nikad neće zaboraviti svoje bebe. 

Pogledajte video: Najveće hrvatske zavodnice

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SJ
Samo ja
19:39 20.09.2018.

Preljepa,jednostavno preljepa.