Trend

Glumac se htio pomladiti, ali pretjerao je s botoksom i izgleda loše

Foto: Profimedia
Foto: Tammie Arroyo/PA Photos/Pixsell
Tom Cruise
Foto: Profimedia
Tom Cruise
Foto: Profimedia
Tom Cruise
Foto: PA/Pixsell
Foto: IPA/Pixsell
06.12.2019.
u 07:00
Pomlađeni izgled Toma Cruisea primijetili su svi kada se 57-godišnji glumac nedavno pojavio na dodjeli The Fashion Awardsa u Royal Albert Hallu u Londonu.
Pogledaj originalni članak

Poznate dame Hollywooda odavno su otkrile čari botoksa, ali sve je više poznatih muškaraca koji također žele pomladiti svoje lice pa posežu za botoksom.

Jedan od njih je i poznati glumac Tom Cruise koji je, sudeći po fotografijama malo pretjerao s botoksom i nije baš dobio rezultat
kojem se nadao. Njegov pomlađeni izgled primijetili su svi kada se Tom nedavno pojavio na dodjeli The Fashion Awardsa u Royal Albert Hallu u Londonu.

Naime, 57-godišnji glumac toliko je zategnuo kožu lica da mu je lice izgledalo sasvim neprirodno, a pogotovo kada se pokušao nasmijati. Tom je član Scijentološke crkve i otkako se 2012. godine rastao od glumice Katie Holmes ne viđa njihovu kći Suri koja sada ima 13 godina. Ali prije nekoliko dana američki mediji raspisali su se kako je Tom izrazio želju da se susretne sa Suri i to za Božić.

Navodno mu upravo Scijentološka crkva predlaže da obnovi vezu s kćeri, iako su mu dosad to branili, jer mu je popularnost pala i ovaj potez bi mu popravio imidž. 

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
09:28 06.12.2019.

Stari konj se naumio pomladiti? Ha-hah-ha! Nek' gospo'n Kruz Tomek pripazi da mu se lice ne rasprsne od kemikalija što ih je dao upumpati u nj. Prije petnaestak godina umrla je neka brazilska starleta jer joj je od silikonskih umetaka eksplodirala stražnjica. NIje poželjno s vragom saditi tikve.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:39 06.12.2019.

Sad smo pored ženskih vjeverica dobili i muške vjeverice. Što se dešava u glavi kada se mladost približava kraju teško je kazati. Do sada su žene predvodile, ali vidi se da se i muškarci aktiviraju. Taj trend ide prema sve mlađim kategorijama i dobivamo sve veći broj nakaza.

Avatar maxist
maxist
09:26 06.12.2019.

nije si ni sličan.......prirodu se može prevariti ni popraviti