APSOLUTNO RAZOČARAN

Glumac poručio: 'Ne želim da mi djeca rastu tamo gdje župnik zgazi tipa, a onda istog opljačka tip iz hitne'

Foto: Privatni album
Asim Ugljen
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Asim Ugljen
Foto: Nova TV
Asim Ugljen kao Ante Štiglić
Foto: Nova TV
Asim Ugljen kao Ante Štiglić
Foto: Facebook
Asim Ugljen i Žarko Radić
Foto: Facebook
Asim Ugljen
Foto: Privatni album
Asim Ugljen
Foto: Privatni album
Asim Ugljen
Foto: Privatni album
Asim Ugljen
Foto: Privatni album
Asim Ugljen
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Glumac užasnut događajima u Hrvatskoj
16.10.2020.
u 19:10
U svojoj jučerašnjoj objavi glumac Asim Ugljen osvrnuo se na događanja u Hrvatskoj zbog kojih ima pomiješane osjećaje.
Pogledaj originalni članak

Nemili događaji o kojima hrvatska javnost neprestano sluša zadnjih nekoliko dana nikoga nisu ostavili nedirnutim. Na pucnjavu na Markovu trgu te prometnu nesreću u Slavoniji pri kojoj je svećenik unesrećio pješaka, a potom je žrtvu opljačkao zaposlenik Hitne pomoći, osvrnuo se glumac Asim Ugljen.

"Vrlo ozbiljno razmišljam da odem odavde. Stvarno. Je*eš mene, star sam i oguglao na kretene i još uvijek se oni više boje mene nego ja njih. Ali stvarno ne želim da mi djeca rastu na mjestu gdje župnik zgazi tipa, ode, a onda isto tipa opljačka tip iz hitne pomoći. Gdje poludjela osoba puca na policiju, a ljudi ga slave kao narodnog heroja. Gdje se slavi pljačka, neobrazovanost i razbojstvo. Nije vam ovo Amerika i naši policajci ne koriste ljude kao glinene golubove. Najiskrenije ne želim da mi djeca rastu u ovakvom društvu", dio je objave domaćeg glumca koji je po svemu sudeći razočaran stanjem u državi, a inače ga znamo po komičnim ulogama u televizijskim serijama.

Foto: Facebook
Glumac užasnut događajima u Hrvatskoj

Ipak, dio njegovih objava često izaziva emocionalne reakcije kod njegovih pratitelja jer dijeli detalje iz osobnog života, koji nije nimalo svakidašnji. Nedavno je tako progovorio i o teškom odnosu s vlastitim ocem.

Foto: Privatni album
Asim Ugljen
Foto: Privatni album
Asim Ugljen
Foto: Privatni album
Asim Ugljen
Foto: Privatni album
Asim Ugljen
Foto: Privatni album
Asim Ugljen

- Rijetko tko se u povijesti klao sa ocem kao ja. Rijetko koga sam povrijedio toliko jako i toliko puta koliko njega. A bogme, the feeling is mutual. Nisam mu bio dobar sin. On je bio bolji otac, negoli ja sin. Ali znao mi je slomiti kičmu onako kako nitko nikada prije ni poslije nije znao. Zato su svi pokušaji lomljenja moje kičme nakon njega bili neuspješni. Jer su u usporedbi s njim, svi bili najgore amaterčine - kazao je Asim pa dodao: "Rijetko tko nas može povrijediti kao naši preci i potomci. Jer nam je rijetko tko blizak poput njih. No. Život je jedan, jedini i nema reprizu, čak i ako reinkarnacija funkcionira, ne sjećamo se prošlih života. Tako da je stvarno jedan, jedini. A od vlastite krvi nema bližeg", zaključio je glumac, a na kraju objave prikupio preko stotinu lajkova na objavu koju su mnogi odlučili i podijeliti, te u komentarima sudjelovati sa sličnim ispovijestima.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

DU
Deleted user
19:32 16.10.2020.

Sve mi je jasno u priči osim tko je lik i zašto bi bio bitan on ili njegovo mišljenje.

DU
Deleted user
20:12 16.10.2020.

Probaj u USA tamo nema uopće nasilja ili možda u Švedsku ili Njemačku gdje nema niti nasilja niti migranata.. ...sretno

GO
Gorann
08:10 17.10.2020.

Baš čudno da se ovaj veliki borac za pravdu nikada nije oglasio po pitanju afere u koju je uključena privatna bolnica Magdalena koja godišnje od države dobije 110 milijuna kuna ("Afera skuplja i od Medikola", pisalo se još 2011 godine). Možda jer je jedan od par vlasnika klinike njegov otac Ranko Ugljen. Budući da je loš glumac, a da mu je otac dobio milijune i milijune od "pomahnitale rulje" kako nas narcisoidni Asim od milja naziva, moguće da će polupismeni glumac čiji riječnik inače obiluje prostotama otići 'odavdJe'. Ja bi mu preporučio matičnu državu Tursku, gdje će se on i njegova djeca (o čijoj budućnosti brine) već po imenima vrlo brzo uklopiti čim odu 'odavdJe'.