STIGAO SIN

Glumac Božidar Alić u 57. godini prvi put postao otac

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Glumac Božidar Alić u 57. godini prvi put postao otac
01.07.2010.
u 13:52
Pedesetšestogodišnji glumac prvi je put osjetio čari očinstva, dok je njegovoj 16 godina mlađoj supruzi to drugo dijete. Iz prvog braka ima 18-godišnjeg sina Marka koji se posebno veselio dolasku prinove.
Pogledaj originalni članak

Poznati glumac Božidar Alić u srijedu je prvi put postao otac. Njegova supruga Sanda carskim rezom u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodila je, prema još nepotvrđenim informacijama, dječaka.

Pedesetšestogodišnji glumac prvi je put osjetio čari očinstva, dok je njegovoj 16 godina mlađoj supruzi to drugo dijete. Iz prvog braka ima 18-godišnjeg sina Marka koji se posebno veselio dolasku mališana.

Prinova u obitelji Alić stigla je tjedan dana nakon predviđenog termina kada su supružnici viđeni u romantičnoj šetnji Cvjetnim trgom.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

US
U srcu
15:33 01.07.2010.

čestitke ponosnom ocu

Avatar vh1
vh1
15:55 01.07.2010.

Ne znam zašto sam se sjetio pok. Zvonimira Rogoza.