ljubav je na selu

Gledatelji opet napali Tomislava nakon emisije: 'Legenda kaže da je on jednom prestao plakati i psovati'

Foto: RTL/Screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL/Screenshot
Foto: RTL
04.06.2022.
u 11:00
Tomislav i Stela na romantičnom putovanju odlučili su pobijediti strah od visine u adrenalinskom parku, no to je za rukom na kraju pošlo samo Steli jer se Tomislav previše uplašio. Gledatelji su u komentarima odmah požurili izraziti svoje mišljenje o ovoj situaciji.
Pogledaj originalni članak

U showu 'Ljubav je na selu' Tomislav i Stela na romantičnom putovanju odlučili su pobijediti strah od visine u adrenalinskom parku, no to je za rukom na kraju pošlo samo Steli jer se Tomislav previše uplašio. ''Ponekad mislim da sam ja muško u našoj vezi'', rekla je Stela, a Tomislav nije bio zadovoljan jer nije uspio pobijediti strah od visine. Gledatelji su u komentarima odmah požurili izraziti svoje mišljenje o ovoj situaciji. 

"On ili plače ili psuje...", "Legenda kaže da je Tomislav jednom prestao plakati i psovati", "Ova Stela će završiti u crnoj kronici", "Boze je li se ovom čovjeku ista sviđa ili da kaže da voli to", "Dosadno bez Samantinog komentara...", "...bolje da prešutim nego da kažem nešto...". 

Foto: Facebook

Podsjetimo, nakon kraće razdvojenosti, koja se najmlađem farmeru Tomislavu činila kao cijela vječnost, došlo je vrijeme da se ponovno nađe sa Stelom kako bi s njom proveo romantični vikend u Puli.

''Jedva sam čekao da je vidim jer mi je iskreno nedostajala. Kad je uz mene, osjećam se puno bolje, a kad nema nje, ja ne mogu apsolutno ništa'', iskren je bio farmer pa još otkrio da bi je rado zaprosio, ali nema hrabrosti.

''Ja sam mu rekla da želim provest' život s njim, no on ima neke svoje strahove i fobije na koje ja ne mogu utjecati'', kazala je Stela. ''Mislim da ćeš mi se smijati jer ću početi mucati'', priznao je Tomislav, ali Stela mu je objasnila da se nikad ne bi smijala oko takve stvari. ''Imam je u planu zaprositi. Imam dva dana vremena da nađem lokaciju i da to bude kako treba'', romantično je zaključio Tomica.

VIDEO Meghan i Harry došli su u londonsku katedralu sv. Pavla u čast kraljičinog platinastog jubileja

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.