Uoči novog koncerta

Gibonni u Rijeci s obožavateljima proslavio platinastu ploču

Gibonni u Rijeci s obožavateljima proslavio platinastu ploču
11.10.2010.
u 15:32
Prodano je više od 20.000 primjeraka, a ni Gibonni ni Riječani ne kriju zadovoljstvo što je glazbenik odabrao upravo Rijeku za grad u kojem će mu se uručiti platinasta ploča.
Pogledaj originalni članak

S velikim zadovoljstvom Gibonni je danas svojim fanovima u riječkoj prodavaonici “Dallas Music shopa” dijelio autograme i potpisivao svoj zadnji album “Toleranca” koji je u sedam mjeseci od izlaska postigao platinastu nakladu. Prodano je više od 20 tisuća primjeraka, a ni Gibonni ni Riječani ne kriju zadovoljstvo što je glazbenik odabrao upravo Rijeku za grad u kojem će mu se uručiti platinasta ploča.

- Volim Rijeku i ovu publiku. Ovdje poslom provodim najmanje 50 dana godišnje. Uvijek se ugodno osjećam i Rijeci se rado vraćam - rekao je Gibonni kojeg već u četvrtak u sklopu turneje Toleranca u riječkoj Dvorani mladosti očekuje još jedan veliki koncert i novi susret s vjernom publikom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BA
baniček
23:03 11.10.2010.

najbolja njegova pjesma mi je \"Jovana\" iz 1986.

PR
proview
23:55 12.10.2010.

ajde se ti nami gibo ponovno vrati na glazbu do judi zviri i beštimje ovo zadnje što snimaš je bezvrijedno smeće,pa tu novu glazbu neće poslušati ni kupiti nitko tko je poslušao bar 20 stranih pop albuma