izbor za miss

Genijalci odlučili: Ova djevojka najljepša je kandidatkinja u showu!

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
09.04.2019.
u 23:30
- Ja ovdje cure gledam potajno i čak iako obuku nešto izazovnije i trudim se biti ne previše očit - priznao je Marijan.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su natjecanje napustili Ronald i Nicol, u novoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci' kandidati su se okušali u novom izazovu -  djevojke su morale pokazati znanje iz geografije, ali i gastronomije. „Pretpostavljam da Petra zna strane svijeta: gore-dolje, lijevo-desno“, rekao je njezin partner Marino.

Petra je ipak njega odlučila pohvaliti zbog pomoći oko izvršavanja zadatka: „Marino i ja smo dosta toga naučili, dosta toga mi je objasnio.“ Drugim kandidatima odnos ovih dvoje natjecatelja također je zapeo za oko. „Ne vidim nijedno područje u kojem se Petra ističe“, kazao je Anton, a Luka je zaključio: „Petra je još mlada, nije toliko kliknula s Marinom, oni su većinu vremena odvojeni.“

Foto: Nova TV

U izazovu, djevojke su morale uzeti odgovarajuću zastavu države na koju se neko poznato jelo odnosilo te u što kraćem roku zastavu zabosti na državu na mapi, i to sve s ronilačkim odijelom. U izazovu se najspretnijom pokazala Martina koja je sebi i partneru Ninu osigurala imunitet. „Lijepo je pobijediti, ali znaš da te čekaju eliminacije. To je najgore“, rekla je Martina nakon pobjede u izazovu. „Koji paradoks! Najviše je puta pala, srušila sve živo, ubila se skoro i ona pobijedi“, komentirala je Adriana. Martinin partner Nino istaknuo je kako je Martina trenirala rukomet i nogomet, pa joj dobro ide laktarenje, a Robert je zaključio: „Martina ima borbeni duh, huligan pravi!“

Nakon izazova, genijalci su u opuštenoj atmosferi krenuli komentirati natjecateljice. „Ja ovdje cure gledam potajno i čak iako obuku nešto izazovnije i trudim se biti ne previše očit“, priznao je Marijan, dok je Karlo predložio da izaberu najljepšu natjecateljicu. Kandidati su uzeli stvar u svoje ruke i organizirali izbor za miss. Nakon brojnih pitanja za natjecateljice, odlučeno je da miss 'Ljepotica i genijalaca' bude Petra. „Iskreno ne znam zašto su me odabrali. Nadam se da nisu samo zbog toga što sam došla u badiću, to bi mi bilo glupo“, rekla je Petra, pobjednica izbora ljepote. Doris je odabrana za prvu pratilju, a Adriana za miss fotogeničnosti.

Foto: Nova TV

Sljedeća epizoda showa 'Ljepotice i genijalci' donosi izazov za genijalce. Od svojih ljepotica morat će načiniti još ljepše dame tako što će im praviti svečane frizure, a kako će to izgledati, ne propustite doznati!

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.