ni traga ni glasa

Gdje je pobjednica 2. sezone The Voicea? Pred njom je bila blistava karijera, a onda je nestala

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Ruža Janjiš i mentorica Indira Levak
Foto: Dario Njavro/HRT
Ruža Janjiš
Foto: Promo
Ruža Janjiš
17.01.2020.
u 17:00
I dok nova sezona hrvatskog "The Voicea" baždari nove vrsne vokale pitali smo se gdje je nestala pobjednica druge sezone Ruža Janjiš.
Pogledaj originalni članak

Iako je bila miljenica publike i nakon pobjede na popularnom natjecanju "The Voice Hrvatska" joj se predviđala blistava pjevačka karijera, Ruža Janjiš nestala je iz javnosti nakon kratkog bljeska popularnosti.

- Ovo je stvarno ostvarenje sna. Nisam očekivala da ću pobijediti. Ova pobjeda otvorila mi je vrata glazbenog svijeta. Više ne moram zvati ljude i sve sama pripremati. Sad znam da ću snimiti album za Universal i, nadam se, napraviti pravu karijeru. Vjerujem da ćemo ići u smjeru pop-rocka jer volim nešto grublji izričaj, uz puno gitara - izjavila je netom nakon pobjede Janjiš čija je mentorica bila Indira Levak.

Njezina životna priča odjeknula je u javnosti jer se činilo kao da je riječ o nekakvom filmu. Naime, svoju biološku majku nikada nije upoznala, a majka koja ju je odgajala preminula je dok je bila dijete. O njoj i njezinom bratu Marku brinuli su otac i baka, a kada je otac preminuo, potpunu brigu o Ruži  i Marku preuzela je baka. Inače su se tijekom rata kao obitelj doselili iz Odžaka u Sloveniju, a potom u Hrvatsku.

Ruža je inače studirala na Prehrambeno tehnološkom fakultetu u Osijeku, a posljednji trag na društvenim mrežama zabilježila je fotografijom na Instagramu prije točno godinu dana. Na upite fanova i pratitelja gdje se nalazi, kratko je odgovorila da je u Grazu.

Tijekom showa je otkrila da joj tamo živi dečko, a poznato je i kako je prije dvije godine prestala surađivati s bendom Babylon i da je neko vrijeme pjevala u akustičnom duu The Brown Bunny.

Ove su svađe obilježile

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar marela
marela
17:24 17.01.2020.

Cura shvatila da bez obzira sto je pobijedila da na nasoj estradnoj sceni nema mjesta za nju.....

NE
nešperlin
17:47 17.01.2020.

Bez čuče ništa,ako je suditi po objavama onih koje su to prošle da bi uspjele u šoubiznosu