opak komentar

Gaga na meti kritika holivudske ikone: 'Da moja majka vidi film, smijala bi se'

Foto: DPA/AP/PIXSELL
Foto: Reuters
liza minelli
Foto: Screenshot
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: Profimedia
Lady Gaga i Christian Carino
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
21.06.2019.
u 06:30
U nedavnom intervjuu Liza Minelli se osvrnula na film "Zvijezda je rođenda" te nagađanja tko će glumiti u biopicu "Judy" o njezinoj majci.
Pogledaj originalni članak

Liza Minelli čvrsto brani majčinu umjetničku ostavštinu, a da je tako doznalo se u intervjuu za Entertainment Tonight. Naime, pjevačica je na pitanje što bi bila reakcija njezine majke Judy Garland na remake filma 'Zvijezda je rođena' s Lady Gagom i Bradleyem Cooperom odgovorila vrlo kratko – smijala bi se.

Iako je na prvu djelovalo da Minelli želi prekoriti Lady Gagu koja je zbog uloge osvojila i Oscara, pjevačica je dodala kako bi njezina majka prihvatila izričaj i rekla "O.K. Idemo! Jako do kraja!"

Film 'Zvijezda je rođena' premijerno je izašao 1937. godine, a glavne likove utjeloviti su Janet Gaynor i Frederic March. Tek 1954. godine u prvom remakeu je glumila Judy Garland i otada svaka generacija ima svoju ekranizaciju priče. Cooperova verzija u kojoj glumi Gaga je četvrta reimaginacija, a vjerojatno nije poslijednja. Bradleyeva inačica je postigla ogromni uspjeh te postala svojevrsni viralni fenomen nakon nastupa s pjesmom 'Shallow' na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

U istom intervjuu Liza je čvrsto stajala iza majčine ostavštine, što i ne iznenađuje jer u rujnu ove godine izlazi biopic o njezinoj majci „Judy“. Nedavno se i na spekulacije da je glavna uloga u biopicu pripala Renee Zellweger.
- Nikad se nisam upoznala ili razgovarala s Renee Zellweger – napisala je na Facebooku i nastavila: " Ne znam ni kako su ove priče započele, ali ne odobravam niti provodim išta u predstojećem filmu o Judy Garland ", objasnila je Liza.

Dokumentarni film o Judy Garland fokusirat će se na njezin u slavu, rasprodane koncerte u Londonu te profesionalne i osobne probleme, uključujući dugogodišnju borbu s drogama.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.