osvrnula se

Fatalna Paulina komentirala golotinju kandidatkinje: 'Iskopirala me'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
18.02.2020.
u 14:36
Paulina se tada bez srama skinula samo u tange i skočila u bazen, a za njom je ubrzo skočio i Jovan nakon čega su počeli izmjenjivati strastvene poljupce.
Pogledaj originalni članak

Fatalna Paulina Popović koja je u 10. sezoni Ljubavi na selu zavodila farmera Jovana, oglasila se o djevojkama i farmerima iz nove sezone. 

– Farmeri su mi super! Najsimpatičniji mi je Josip, onaj malecki. Predivan je. Bilo mi je jako žao kad je bio tužan zbog Martine. Baš mi je drago što je Ivanka odlučila ići k njemu, skoro sam se rasplakala kad sam to vidjela – kazala je za RTL Popović koja je za kandidatkinje koje je upoznala imala samo lijepe riječi.

– Cure su legende. Pa znam ih sve! Ines, Martinu, Marijanu... Sve pozitivno mislim o njima – rekla je Paulina te se osvrnula na događaj koji je mnoge zaintrigirao, kada se Marijana skinula gola i zaplivala u bazenu.

– Iskreno, podsjeća me to malo na mene i Jovana, kao da me malo iskopirala, ali baš me briga – rekla je Popović.

Podsjetimo, Paulina je jedna od kandidatkinja koja je podignula najviše prašine tijekom svog sudjelovanja u showu. Siščanka, 38-godišnjakinja, boravila je na farmi Jovana Karapandže, a pažnju je privukla već na prvom zajedničkom tulumu. Paulina se tada bez srama skinula samo u tange i skočila u bazen, a za njom je ubrzo skočio i Jovan, nakon čega su počeli izmjenjivati strastvene poljupce. Nakon tuluma Paulina i Jovan završili su zajedno u sobi i zaintrigirali ostale kandidate.  – Maja je pokušala ući, ali nije mogla. Znači, tu je bilo nešto zanimljivo! – komentirala je tada Ivana. 

– Ne, nije bilo nikakvog seksualnog događaja, ja sam se išla istuširati kod njega, a Jovan je do tada brisao podove po kuhinji. I nije bilo zaključano ništa! – opravdavala se Paulina dok se Jovan samo zagonetno smješkao.  Njihova romansa nije potrajala jer je upravo Paulinu Jovan prvi izbacio iz showa. 

– Želim da ovaj mladi gospodin, koji je vrstan tehničar, pokaže mladim curama, kao što je i meni, da ima velikog konja – rekla je Paulina nakon izbacivanja obraćajući se Victoriji, Ivani i  Sanji. 

Dodala je i kako je Jovan dvoličan te da želi samo avanture. – Žao mi je ovih cura. Mlade su, neiskusne i očekuju od njega ljubav, a to neće dobiti. Vidjele su da je bio sa mnom cijelo vrijeme, što smo radili – radili smo i žalosno je da skupljaju tuđe otpatke – zaključila je tada fatalna Paulina.

U veljači prošle godine društvenim mrežama počele su se širiti fotografije na kojima je navodno bila gola Paulina. Fotografije je u javnost plasirao jedan Osječanin koji tvrdi da Paulinu ne poznaje osobno te da mu je fotografije proslijedio prijatelj. Iako su dvije fotografije koje nam je poslao poprilično eksplicitne, muškarac tvrdi da ima još ''žešćih'' u svojoj kolekciji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar marlony
marlony
15:27 18.02.2020.

Majka dvoje djece skinula se gola. Tu ce trebati psiholoska pomoc djeci..

ST
Stručnjak
17:48 18.02.2020.

fatalna haha