Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminuo prije tri tjedna

Majka Josipa Vodičke o emisiji za njezinog sina: Sve je to jako bolno

Josip Vodička
Foto: RTL
1/4
14.02.2020.
u 22:47

Josip je bio tako dobar čovjek, to je grozno. Najgore je što je iza sebe ostavio i dijete, kaže shrvana majka Ljiljana

U jučerašnjoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' prikazan je In memoriam za farmera Josipa Vodičku iz Požege. On je iznenada preminuo krajem siječnja u 32. godini života.

– Ovo je lijepa gesta od RTL-a, ali to je sve toliko bolno. Ne možete to shvatiti dok vam se to ne dogodi, ne želim nikom da izgubi dijete. Jednostavno se ne mogu pomiriti s tim – rekla je za 24 sata njegova shrvana majka Ljiljana.

– Josip je bio tako dobar čovjek, to je grozno. Najgore je što je iza sebe ostavio i dijete – dodala je.

Josip je imao OPG u Požegi, a bavio se ovcama, svinjama, imao je voćnjak i zemlju na kojoj je sadio pšenicu, kukuruz, soju i suncokret.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije