#FREEBRITNEY

Fanovi vjeruju da je za sve probleme pjevačice kriv njezin otac, on se napokon oglasio

Foto: Profimedia
Britney Spears
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Profimedia
06.08.2020.
u 07:00
Nakon što su internetom počele kolati glasine o njezinom zarobljeništvu i očevoj kontroli, te prateći hešteg #FreeBritney, o svemu se konačno oglasio i njezin otac Jamie.
Pogledaj originalni članak

Sve glasniji pokret #FreeBritney kojeg je stvorila vojska fanova pop princeze Britney Spears pod sumnjom da je protiv svoje volje u očevom zatočeništvu nije nešto što će tako lako njezin otac Jamie Spears zaboraviti. Naime 68-godišnjak je za američki The Post progovorio o kampanji koja ga predstavlja kao oportunističku osobu željne kontrole nad kćerinim životom u emocionalnom i financijskom smislu, premda je tu ulogu i pravno stekao prije 12 godina kada je dobio skrbništvo nad svojom kćeri nakon niza kontroverzi.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Sve je odlučio opisati kao pokušaj teorije zavjere.

- Svi ovi teoretičari zavjere ne znaju ništa. Svijet nema pojma. Na kalifornijskom sudu je da odluče što je najbolje za moju kći. To nije ničija tuđa stvar - ljutito je objasnio Jamie Spears nakon upita o tome kako gleda na tvrdnje da krade od Britney. 

- Svake godine sudu moram prijaviti svaki novčić koji potrošim. Kako bih dovraga nešto mogao ukrasti? - odvratio je novinarima ističući kako ga nervira agresija svih koji daju podršku #FreeBritney pokretu. - Ljude uhode i postaju mete prijetnji smrću. Grozno je i ne želimo takve fanove. Volim svoju kćer. Volim svu svoju djecu. Ali ovo je naša stvar. Privatno je - objasnio je na kraju otac 38-godišnjakinje čiju su karijeru i privatni život proželi skandali i krahovi.

Nedavno su podršku #FreeBritney pokretu dale mnoge slavne osobe koje su na profilima svojih društvenih mreža pokušali osvijestiti pratitelje o opasnom ponašanju njezinog oca.

- Njezin otac joj ne da da vozi, sve poruke i pozive nadzire, ne smije ići glasati, družiti se ili trošiti novac bez dopuštenja, a ako prekrši pravilo - prijeti joj oduzimanjem djece! - stoji u istoimenoj online peticiji koju je dosad potpisalo preko 100 tisuća obožavatelja.

Naime, nakon serije bizarnih objava na Instagramu, hashtag #FreeBritney dobio je novi zamah i sve više njih objavljuje kako se čini da pjevačica suptilno pokazuje da nešto s njom nije u redu. Britney objavljuje videe na kojima pleše, pokazuje odjeću i šali se, no neki smatraju da ona ne kontrolira sama svoj Instagram. 

Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

- Doslovno piše zovite policiju - jedan je od komentara, dok se drugi nadovezuje: - Brišu mi komentare, stvarno me strah.

- Nešto stvarno nije u redu, može li netko provjeriti s policijom?- napisala je jedna pratiteljica, - Britney, jesi li ok? - pitala je i glumica Sarah Hyland, a glumica Raven Symone poručila joj je da treba objaviti fotografiju na kojoj ima drugu majicu ili društvo.

Naime, Spears je u zadnjih nekoliko mjeseci objavila više fotografija no kojima je u istoj odjeći i s neurednom frizurom i noktima, a osim toga su nestale i neke objave na kojima je s dečkom Samom Asgharijem iako on još uvijek komentira njezine objave. Nakon više zabrinutih komentara javila se na Instagramu, te napisala kako je sve u redu i da se ona tako inače ponaša, te da želi inspirirati ljude da budu samouvjereni. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MK
mksdk
07:56 06.08.2020.

Za sve njene probleme su krivi svi osim nje.