Bonnie Aarons

Evo kako zapravo izgleda časna iz ovogodišnjeg hit-horora

Foto: Promo
Časna
Foto: Press Association/PIXSELL
Bonnie Aarons
Foto: Press Association/PIXSELL
Bonnie Aarons
Foto: Press Association/PIXSELL
Bonnie Aarons
20.09.2018.
u 14:22
Zbog svog specifičnog izgleda dosad je dobivala većinom uloge u kojima je nosila masku, pa mnogi nisu ni znali kako zapravo izgleda.
Pogledaj originalni članak

Jedan od najvećih hitova u kinima je horor "Časna". Opaticu u ovom filmu igra  Bonnie Aarons, koju smo dosad imali prilike gledati u nekoliko horora. Zbog svog specifičnog izgleda dosad je dobivala većinom uloge u kojima je nosila masku, pa mnogi nisu ni znali kako zapravo izgleda. 

Tako smo je vidjeli još 1999. u kultnom Lynchovu "Mulholland Driveu", gdje je glumila beskućnicu. U "Princezinim dnevnicima" glumila je  barunicu Joy von Troken, a igrala je i u drugom dijelu kultnog horora "Prizivanje".

Bonnie Aarons ima 39 godina, a u karijeri je doživjela dosta omalovažavanja. Primjerice, kada je u New Yorku pohađala glumačku školu, rekli su joj kako neće dobiti ni jednu ulogu zbog izgleda. No očigledno se snašla u svijetu horora. 

Pogledajte kako danas izgledaju Dudek i Regica

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MI
mikulan
14:29 20.09.2018.

Brrrrrr!

VI
virtual1
07:31 21.09.2018.

neba ti ružnija nego u filmu

TR
tratincica68
11:30 22.09.2018.

Film je cisto sranje.