RIJETKA PRILIKA

Evo kako popularni Loša izgleda bez kape na glavi

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Saša Lošić Loša
Foto: Privatni album
Saša Lošić Loša
Saša Lošić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Saša Lošić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Saša Lošić
13.09.2018.
u 16:07
O razlozima zašto Loša nosi kapu pričale su se razne priče, no sigurno je da je popularni pjevač sredinom 80-ih godina pokrenuo novi trend, te da su zahvaljujući njemu dobro zaradili brojni prodavači kapa u Sarajevu, ali i u cijelo bivšoj Jugoslaviji.
Pogledaj originalni članak

Frontmen Plavog orkestra Saša Lošić Loša od početka karijere duge 35 godina uvijek na glavi ima prepoznatljivu kapu, koju ne skida ni na koncertima, ni dok daje intervjue.

O razlozima zašto Loša nosi kapu pričale su se razne priče, no sigurno je da je popularni pjevač sredinom 80-ih godina pokrenuo novi trend, te da su zahvaljujući njemu dobro zaradili brojni prodavači kapa u Sarajevu, ali i u cijelojbivšoj Jugoslaviji.

Foto: Privatni album
Saša Lošić Loša

Fotografija koju smo dobili pravi je raritet, a prikazuje Lošu na jednom tulumu kako svira gitaru bez kape na glavi. Možda se radi upravo o tulumu na kojem je prvi put odsvirana "Suada". Premda je nastala iz zezancije, ta je pjesma postala veliki hit, a Plavi orkestar pretvorila u najomiljeniji jugoslavenski bend. 

Pogledajte video: 

10 godina od smrti Dina Dvornika

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

IL
ilijan
18:25 13.09.2018.

VL Jugonistalgičari

ZW
zweistein
17:12 13.09.2018.

ćelav pa šta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:21 14.09.2018.

Kao da pitate zašto Duško Lokin nosi periku...