Sve zbog selfija

Ellu Dvornik napali zbog ove fotografije, hejterima usta začepila Andrea Andrassy

Foto: Facebook/Ella Dvornik
Ella Dvornik
Foto: Ella Dvorbik/Facebook
Ella Dvornik
31.12.2017.
u 19:12
Novopečena majka objavila je fotografiju bez šminke, no to se nije svidjelo jednoj majci koja tvrdi kako se uvijek stigne našminkati
Pogledaj originalni članak

Ella Dvornik ponovno je izazvala pomutnju na Instagramu i to jednim najobičnijim selfijem.

Mlada majka objavila je, naime, fotografiju na kojoj je bez šminke te se zahvalila ljudima koje promoviraju prirodni izgled.

– Mislim da su prirodni look ispromovirali ljudi koji nemaju vremena za šminkanje, i ja sam im jako zahvalna na tome. Nastavite tako! Nitko nema vremena za to – napisala je Ella no njezina objava brzo je izazvala pravu svađu među komentatorima u koju se uključila i blogerica Andrea Andrassy.

Naime, jedna je majka zamjerila Elli što svoj prirodni izgled opravdava nedostatkom vremena.

– Ja imam tri dječaka i još mnogo drugih obaveza pa opet stignem biti tip-top. Uspjeh je u dobroj organizaciji... To što si se ulijenila ne opravdavaj nedostatkom vremena – napisala joj je jedna pratiteljica no u priču se tada uplela Andrea Andrassy.

On je toj 'dotjeranoj majci' odgovorila u svom stilu.

– Gospođa na većini slika izgleda kao loše složena musaka – te je Elli poručila kako su 'bolje od toga, ali ne dopušta da je kritizira musaka".

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Ella Dvornik
Foto: Facebook/Ella Dvornik
Ella Dvornik
Foto: Facebook/Ella Dvornik
Ella Dvornik
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
19.03.2016., Zagrebacki velesajam, Zagreb - Peta vecer 21. izdanja BIPA Fashion.hr. Revija BiteMyStyle by Zoran Argovic. Ella Dvornik. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
28.01.2012., Zagreb - Ella Dvornik u Maraschino baru promovirala je novi spot za pjesmu
Foto: Facebook/Ella Dvornik
Ella Dvornik
Foto: Ella Dvorbik/Facebook
Ella Dvornik
Foto: Ella Dvorbik/Facebook
Ella Dvornik
Foto: Ella Dvorbik/Facebook
Ella Dvornik

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

DO
dommar36
19:52 31.12.2017.

Zašto bi netko bio hejter ako ima svoje mišljenje? Prestanite trovati narod sa tim američkim spikama..slavni i poznati... Wtf... Tko je ona?? Kćer od nekoga tko je bio recimo netko i nešto... I???

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
21:19 31.12.2017.

Tko ovog parazita i nakazu stalno forsira?To mi nije jasno.

DU
Deleted user
21:03 31.12.2017.

Ne mrzim Elu. Ali zašto mislite da bi ljude trebalo zanimati što je ona danas jela, obukla ili rekla?