'BRUTALAN OSJEĆAJ'

Ella Dvornik pokazala kakvo tijelo želi imati i izazvala brojne reakcije pratitelja

Foto: Facebook
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Facebook/TS Auris
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
04.10.2021.
u 16:25
- Znala sam da ću dobiti komentare na ovu zadnju žensku koju sam objavila. I svi redom 'fuj, užas, ružno'... Je li vi stvarno mislite da je poanta života izgledati i raditi ono što drugi očekuju od vas? - napisala je Ella
Pogledaj originalni članak

Ella Dvornik je na Instagramu objavila fotografiju svog trbuha i pohvalila se rezultatima vježbanja u teretani.

- Mrzim ići u teretanu, ali je brutalan osjećaj probuditi se ujutro i vidjeti rezultate - napisala je Ella i zahvalila se trenerici koja je ne pušta doma dok ne odradi sat i pol vježbanja. 

Foto: Instagram
Ella Dvornik

Zatim je objavila i fotografiju žene koja joj je uzor, za koju je rekla da bi voljela izgledati kao i ona. Nakon toga osvrnula se i na komentare pratitelja.

Foto: Instagram
Ella Dvornik

- Znala sam da ću dobiti komentare na ovu zadnju žensku koju sam objavila. I svi redom 'fuj, užas, ružno'... Je li vi stvarno mislite da je poanta života izgledati i raditi ono što drugi očekuju od vas? Poanta života je da uživate, da se volite i da pritom ne štetite drugima oko sebe, dok god nikome ne činite loše, a poželjno je i da činite dobro. Zaista se ne trebate opterećivati ni s čim. Dakle, ja sam svjesna da je nekima to ružno, meni je to lijepo. Ne samo iz perspektive fizičkog izgleda nego i sama mentalna snaga i potrebna disciplina kojom se dolazi do toga. Težim tome, težim boljem - napisala je Ella. 

Dodala je i kako voli ponekad testirati samu sebe i pomaknuti granice.

- To nije ni fuj ni ružno ni užas. To je nešto što bi svi trebali u životu raditi, ne samo u teretani već i u duši - napisala je Dvornik. 

VIDEO: Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi zapravo bio Kessler

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MM
Mamina maza
15:04 05.10.2021.

Opet ova širokooka

Avatar billybull
billybull
22:59 04.10.2021.

Problem je u tome kaj je zenska s fotke relativno zgodna a Danijela je na tatu