otkrili detalje slavlja

Ecija Ivušić i Goran Belošević: 'Vjenčat ćemo se na otoku, a već smo odabrali i kumove. Bit će bajkovito'

Foto: Mislav Žabarović
Goran i Ecija
Foto: Mislav Žabarović
Goran i Ecija
Foto: Mislav Žabarović
Goran i Ecija
Foto: Mislav Žabarović
Goran i Ecija
Foto: Mislav Žabarović
Goran i Ecija
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
05.05.2022.
u 21:15
- Taj je otočić inače slabo naseljen, ima samo deset kuća, nije prometno. Tamo se nalazi samo crkvica i jedna stara škola koja je prenamijenjena u ugostiteljski objekt, a pored je plaža. Mislim da će biti bajkovito - rekla je Ecija Ivušić i objasnila zašto su odabrali baš tu lokaciju.
Pogledaj originalni članak

Bivša radijska i televizijska voditeljica te influencerica Ecija Ivušić (35) i njezin zaručnik, glazbenik Goran Belošević (37), za četiri mjeseca uplovit će u bračnu luku, a sada su po prvi puta otkrili detalje svog vjenčanja koje će se održati u rujnu ove godine i to na na otoku Vrniku kraj otoka Korčule odakle je Ecija rodom.

- Taj je otočić inače slabo naseljen, ima samo deset kuća, nije prometno. Tamo se nalazi samo crkvica i jedna stara škola koja je prenamijenjena u ugostiteljski objekt, a pored je plaža. Mislim da će biti bajkovito - rekla je Ivušić za IN magazin i objasnila zašto su odabrali baš tu lokaciju.

- S obzirom na to da sam ja porijeklom iz Korčule, na Vrnik sam došla prije nekoliko godina. Odmah sam rekla kako bi se ovdje htjela jednog dana udati, a sada je ta priča istinita- dodala je Ecija, a s njezinom idejom odmah se složio i Goran koji je otkrio i da su on i njegova zaručnica već odabrali kumove. 

-To su moj najbolji prijatelj iz djetinjstva i Ecijina prijateljica. Znači, naši najbolji prijatelji iz djetinjstva u principu. Nisu medijski eksponirane osobe i mislim da su dobar izbor - rekao je Goran, inače bubnjar benda Pravila igre. 

Foto: Mislav Žabarović
Goran i Ecija

Budući mladenci kažu da će cijelo vjenčanje biti u užem krugu obitelji i prijatelja, a nakon ceremonije na Vrniku, slavlje će nastaviti na Korčuli. Za kraj je Ecija otkrila i hoće li uzeti prezime budućeg supruga. - Nekako se teško nama ženama odvojiti od dijela svog identiteta, to je nešto što nosimo oduvijek, ali opet u Hrvatskoj je to neka tradicija i dalje da žene uzimaju muževo prezime i evo, ja se sama borim sa sobom bih li to trebala napraviti, ali mislim da ću na kraju udovoljiti njegovim željama - zaključila je Ecija.

Podsjetimo, Ecija i Goran zaručili su se nakon šest mjeseci veze, no kako su priznali, to uopće nije važno jer imaju osjećaj da se poznaju čitav život. Prosidba se dogodila u dvorcu u Firenzi, a kako ga ne bi razotkrila, Goran je osmislio poslovni put na kojem mu je Ecija bila pratnja. -Bilo me strah da će me u nekom trenutku prokužiti. Bilo bi sumnjivo da mi firma plaća vilu, pa sam joj rekao da smo trebali spavati u nekom normalnom hotelu, no zbog kongresa su nešto zeznuli s bookingom pa su nam dali taj smještaj jer je sve drugo bilo rezervirano. Od mojih 38 tisuća laži, nije skužila niti jednu- ispričao je nedugo nakon zaruka Goran koji je Eciju zaprosio skupocjenim prstenom s 'princess cut dijamantom' koji je posebno za nju izrađen u Belgiji.

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.