OBARA REKORDE

Đuro otkrio hoćemo li ponovno gledati 'Top listu nadrealista'

Foto: PR FOTO
Branko Đurić Đuro
Foto: Screenshot
branko đurić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Branko Đurić Đuro
16.02.2020.
u 21:00
- Prvi novac zaradio sam radeći kao fizički radnik na olimpijskim objektima. Preko studentskog servisa sam radio, postavljao sam stolice u Zetri. I radio sam kao scenac na televiziji, isto tako preko studentskog servisa - kazao je glumac
Pogledaj originalni članak

Glumac Branko Đurić Đuro (57) svojom predstavom "Đurologija" obara sve rekorde gledanosti. Do sada je odigrao blizu 470 predstava, pred 300.000 ljudi. Đuro se u razgovoru za Dnevni Avaz prijsetio i nekih zanimljivih detalja iz svog života. 

- Prvi novac zaradio sam radeći kao fizički radnik na olimpijskim objektima. Preko studentskog servisa sam radio, postavljao sam stolice u Zetri. I radio sam kao scenac na televiziji, isto tako preko studentskog servisa - kazao je glumac kojeg znamo po nadimku Đuro, no rekao je kako ima još dva nadimka. 

- Đuđi mi je nekako najviše legao. Bane me zove rodbina, a Đuro sam samo onako za širu upotrebu. Kad me neko na ulici zovne Đuro, baš se ne okrećem često, jer znam da je vjerojatno neki obožavatelj, koji će me možda i „pridaviti“. Ali, kad me neko zovne Bane, onda se ukopam. Stanem, jer znam ili da je neka rodbina ili neko iz bivšeg susjedstva.

Ono što uvijek sve zanima je i ima li šanse da ponovno gledamo poznatu ekipu u novim nastavcima "Top liste nadrealista".

- Što se mene tiče, što je bilo bilo je. Neke stvari ne treba dirati - kazao je Đurić. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

VO
volimnju
23:01 16.02.2020.

đuro ajde molim te vrati se u bosnu ili sloveniju. svi dolazite u hrvatsku po kune. kad vidim tebe na reklami prebacim program

ZA
!zagreb!
23:43 16.02.2020.

Realno čovjek uopće nije više smiješan.

SI
Sisko
06:48 17.02.2020.

Kad bi se i snimile nove epizode Top lista nadrealista gledao bih samo pod uvjetom da bude super duhovita i zabavna kao i Naša mala klinika. Ali teško da ijedna humoristična serija ikad više može dosegnuti taj nivo.