Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Đuro otkrio hoćemo li ponovno gledati 'Top listu nadrealista'

- Prvi novac zaradio sam radeći kao fizički radnik na olimpijskim objektima. Preko studentskog servisa sam radio, postavljao sam stolice u Zetri. I radio sam kao scenac na televiziji, isto tako preko studentskog servisa - kazao je glumac
16. veljače 2020. u 21:00 15 komentara 2710 prikaza
Branko Đurić Đuro
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/3

Glumac Branko Đurić Đuro (57) svojom predstavom "Đurologija" obara sve rekorde gledanosti. Do sada je odigrao blizu 470 predstava, pred 300.000 ljudi. Đuro se u razgovoru za Dnevni Avaz prijsetio i nekih zanimljivih detalja iz svog života. 

tajne sa seta 'Dok sam snimao 'Našu malu kliniku' glumcima sam razbijao mobitele'

- Prvi novac zaradio sam radeći kao fizički radnik na olimpijskim objektima. Preko studentskog servisa sam radio, postavljao sam stolice u Zetri. I radio sam kao scenac na televiziji, isto tako preko studentskog servisa - kazao je glumac kojeg znamo po nadimku Đuro, no rekao je kako ima još dva nadimka. 

- Đuđi mi je nekako najviše legao. Bane me zove rodbina, a Đuro sam samo onako za širu upotrebu. Kad me neko na ulici zovne Đuro, baš se ne okrećem često, jer znam da je vjerojatno neki obožavatelj, koji će me možda i „pridaviti“. Ali, kad me neko zovne Bane, onda se ukopam. Stanem, jer znam ili da je neka rodbina ili neko iz bivšeg susjedstva.

Ono što uvijek sve zanima je i ima li šanse da ponovno gledamo poznatu ekipu u novim nastavcima "Top liste nadrealista".

Đuro O ODBIJANJU AUDICIJE 'Ne znam što bi me trebalo natjerati da sa 56 godina igram momka koji ide na akademiju'

- Što se mene tiče, što je bilo bilo je. Neke stvari ne treba dirati - kazao je Đurić. 

Veterinari klinike Zamba
#OSTAJEMDOMA
Imate kućnog ljubimca i trebate savjet: Online ambulanta dat će vam sve odgovore
A1 Hrvatska
#OSTAJEMDOMA
Novi načini plaćanja: Što sve možete obaviti bez da napuštate svoj dom
  • volimnju:

    đuro ajde molim te vrati se u bosnu ili sloveniju. svi dolazite u hrvatsku po kune. kad vidim tebe na reklami prebacim program

  • !zagreb!:

    Realno čovjek uopće nije više smiješan.

  • Sisko:

    Kad bi se i snimile nove epizode Top lista nadrealista gledao bih samo pod uvjetom da bude super duhovita i zabavna kao i Naša mala klinika. Ali teško da ijedna humoristična serija ikad više može dosegnuti taj nivo.