Četiri godine ljubavi

Dugo ih nismo vidjeli zajedno. Na premijeri filma Danisa Tanovića ovaj samozatajni par privukao je pozornost

Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
22.11.2021.
u 10:39
Goran Navojec i njegova partnerica Marija Škaričić zajedno su više od četiri godine, a nedavno su u filmu "Mare" glumili i bračni par.
Pogledaj originalni članak

Ovogodišnje izdanje Zagreb Film Festivala zatvoreno je komedijom Danisa Tanovića “Deset u pola”, a premijeri su nazočile brojne poznate osobe. – Ovo je najljepši prizor koji redatelj može vidjeti – puno kino. Sretan sam večeras – rekao je Tanović na projekciji. 

U punom kinu SC-a publika je velikim aplauzom nagradila filmsku ekipu: redatelja i scenarista Danisa Tanovića, scenarista Nikolu Kuprešanina, glumicu Anju Matković, glumce Branka Đurića, Izudina Bajrovića, Kerima Čutunu, Gorana Navojca, Almira Palatu, Ediba Ahmetaševića, direktora fotografije Damira Šagolja i producenta Jovana Marjanovića. Posebnu pažnju na premijeri su ukrali Goran Navojec i njegova partnerica Marija Škaričić. Par je zajedno više od četiri godine, a nedavno su u filmu "Mare" glumili i bračni par i ta uloga je Mariji donijela i treću nagradu Srce Sarajeva za najbolju glumicu. Prije nekoliko mjeseci, govoreći o filmu i bračnim odnosima, Goran je ispričao i kakav je on partner u vezi.

– Fantastičan, fenomenalan. Kuham, perem, spremam, peglam. Moderan, zabavan. Mene ćeš rijetko naći da se izvalim i gledam seriju, a da neko drugi zvecka sa suđem. Ja se odmah dižem i preuzimam inicijativu. To ne dopuštam samom sebi, ali dopuštam svima oko sebe – rekao je tada Navojec. Dodao je i kako se svi muškarci mogu prepoznati u filmu jer žene uzimaju zdravo za gotovo.

VIDEO Branko Đurić Đuro: Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.