POZIRALA KAO ZEČICA

Duge noge pobjednice Gospodina Savršenog nisu nikome promakle, a komentari pljušte: 'Top guza'

Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: Instagram
Nuša Rojs
Foto: Instagram
Nuša Rojs
Foto: Instagram
Nuša Rojs
Foto: Instagram
08.04.2021.
u 21:43
Naime, glazbenica i reality zvijezda fotkala se kao seksi zečica, a za snimanje je odjenula bodi u boji kože na kojemu je repić, crni sako, visoke štikle te je na glavi imala zečje uši.
Pogledaj originalni članak

Pobjednica druge sezone reality show Gospodin Savršeni, Nuša Rojs ponovno je na društvenim mrežama objavila fotografije koje su mnogima zagolicale maštu. Naime, glazbenica i reality zvijezda fotkala se kao seksi zečica, a za snimanje je odjenula bodi u boji kože na kojemu je repić, crni sako, visoke štikle te je na glavi imala zečje uši. 

Nuša je ovaj put pokazala i malo više kože, pa su mnogi primijetili njezine duge noge. Objava se mnogima svidjela, pa je dobila preko dvije tisuće lajkova i gomilu komentara pratitelja koji su joj pisali da je prelijepa, a osim toga i da ima dobre noge:  ''Dobre noge, Top guza'', pisali su joj. Rojs je nedavno objavila seriju fotografija na kojima ima kovrčavu kosu i jaku šminku, a čini se da se sve više posvetila objavama na Instagramu, te ozbiljno gradi karijeru influencerice.

 

Inače, Rojs je na Instagramu nakon showa objavila kako njezina ljubav s Mijom Matićem nije imala sretan nastavak nakon showa "Gospodin Savršeni", u kojem se ovaj par zaljubio. Detalje prekida Nuša i Mijo otkrili su voditeljici Antoniji Blaće u RTL-ovoj emisiji Exkluziv. Mijo je rekao kako mu se zbog sudjelovanja u showu sve preko noći promijenilo i svi su ga počeli prepoznavati.  – I muškarci se žele slikati sa mnom za svoje prijateljice i djevojke – otkrio je Antoniji i dodao kako je Nuša napisala novu pjesmu koju je posvetila njemu. Kazao je i kako je to dvosjekli mač, a ubrzo je slovenska pjevačica Antoniji ispričala svoju verziju njihove ljubavne priče.

Na početku je sve bilo idilično i Nuša nije mislila da će stvari biti tako savršene. Dolazila je Miji u posjet u Zagreb i on ju je upoznao sa svojim prijateljima. Nuša je razmišljala o prihvaćanju jedne poslovne ponude u Zagrebu i u tom trenutku odnos s Mijom se promijenio.

– Kao da se prestrašio, odjednom mi nije više pisao poruke svaki dan i onda se javio i kazao kako je bolje da se ne viđamo više i da ne želi da budem povrijeđena – rekla je Nuša. 

Večernji.hr podcast ep. 14 Albina Grčić: Nini Kraljić sve najbolje. Zadovoljna sam s postignutim.

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PE
PetrusManus
07:11 09.04.2021.

TKO JE OVA, bitno da je zečica i eto te u bespučima interneta

M3
Miške 3
06:27 09.04.2021.

Znači, pozirala je u zečjoj pozi..

K0
Konjina2.0
00:35 09.04.2021.

Nikad čuo za ista navedeno u ovom tekstu..

Još iz rubrike Showbiz