Tulumarenje

Doris Pinčić: Izlasci s ekipom sa seta uvijek su jako zabavni

Foto: VL
tulum larin izbor (1)
Foto: VL
tulum larin izbor (1)
Foto: VL
tulum larin izbor (1)
Foto: VL
tulum larin izbor (1)
Foto: VL
tulum larin izbor (1)
19.11.2011.
u 16:30
Kao PR kluba Hedonist radi Slavko Sobin iz serije “Loza”, koji je na zabavi okupio svoje kolege
Pogledaj originalni članak

U subotu navečer u nedavno otvorenom splitskom klubu Hedonist okupila se brojna ekipa iz telenovele “Larin izbor”, a posebno je zanimljivo bilo vidjeti mladu Zadranku Doris Pinčić kako uživa na plesnom podiju. Naime, ovo je bilo prvi put da su objektivi fotoaparata uspjeli uhvatiti glumicu u noćnom izlasku. Naporne dane na setu Doris sasvim dobro podnosi, a kad se poželi opustiti, rado izađe u noćni izlazak.

 – Izlazim uglavnom samo subotom jer sam zbog snimanja jako umorna pa tijekom tjedna nemam volje ni za što. Obično van ide cijela ekipa sa seta, uključujući i tehničko osoblje, jer smo svi mladi i bude odlična atmosfera – otkrila je 23-godišnja Doris, koja nam ipak nije htjela priznati tko je najveći zabavljač među glumcima, nego je samo diplomatski rekla da ne bi nikoga posebno izdvojila.

 U Hedonistu su se uz Doris uz čašicu alkohola zabavljali Jagoda Kumrić, Stefan Kapičić i Robert Kurbaša, a Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić proslavile su uspješno gostovanje predstave “Gola u kavezu” u splitskom HNK. Svi su oni na ludu zabavu stigli na poziv glumca Slavke Sobina koji radi kao PR kluba. Slavka trenutačno gledamo u dramskoj seriji HTV-a “Loza”. Na zabavu je stigao i gradonačelnik Splita Željko Kerum koji ovoga puta nije bio raspoložen za fotografiranje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TM
trade_mark
11:10 21.11.2011.

fook, ovaj desni na prvoj fotki je pslika i prilika vođe seljaka. pljunuti tomislav pokrovac u mlađim danima. http://www.vecernji.hr/vijesti/umirovljenicima-mladima-prosvjedu-ce-se-pridruziti-seljaci-clanak-280728