Svi su bili zabrinuti

Doris je nakon ogrebotina na koljenima pokazala i modrice na ruci

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Doris Pinčić
Foto: HRT screenshoot
Doris Pinčić
Foto: HRT screenshoot
Doris Pinčić
Foto: HRT/Instagram
Foto: Instagram
25.09.2020.
u 11:36
Voditeljica je svoje zabrinute obožavatelje smirila i rekla im kako je pala tijekom jednog snimanja, ali da je sve u redu.
Pogledaj originalni članak

Ogrebotine na koljenima Doris Pinčić koje su gledatelji ugledali dok je jučer vodila emisiju "Dobro jutro, Hravtska" zabrinule su ih i svi su se pitali što se dogodilo njihovoj omiljenoj voditeljici. Od njezinih prijatelja doznaje se da je prije nekoliko dana pala s motora na snimanju za emisiju u vlastitoj produkciji te da je prošla s tek lakšim ozljedama, uključujući i modrice koje su zabrinule gledatelje. Doris je danas objavila novu fotografiju na kojoj je pokazala i modrice koje ima na ruci i poručila je svojim zabrinutim obožavateljima:

Foto: HRT screenshoot
Doris Pinčić
- Hvala svima na brizi, malo sam pala na snimanju, ali sve je u redu. Prije nekoliko dana voditeljica je snimala na Ižu novi video za svoj projekt Kuhinja babe Eve i podijelila je fotografiju na kojoj vozi motor marke Tomos i ubrzo je napisala na Instagramu i ovu rečenicu: Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih - rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem.

Za Doris je ova godina puna uspona i padova na privatnom i poslovnom planu. Nakon dugo godina vjernosti RTL-u ove godine se oprostila od njih i prihvatila poziv HRT-a da vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". Na privatnom planu vijesti nisu bile baš tako lijepe kao ove na poslovnom i prije nekoliko mjeseci Doris Pinčić i Boris Rogoznica objavili su kako se razvode.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

MR
mrkvax
12:35 25.09.2020.

Vozim motore 20 godina i vidio sam svakakve ozlijede ali nikad ovakve.. Ovo mi više liči na hrapavu podlogu i nekoga tko te vuče za ruku ili gura po toj podlozi pa stradaju koljena...Grubnić zna kako to izgleda..

DU
Deleted user
13:21 25.09.2020.

Imam jedno 5 adblocka pa nećete dobiti niti lipu, samo me zanima zašto forsirate neke ljude toliko. Čemu to ? Čemu taj umjetni interes za Doris, Ellom ili nekim dvadesetim. Zašto izmišljate te ljude. Imate pravih vijesti svaki dan, čemu ovo. Koga briga za te ljude za koje jučer nismo niti znali. Dajte malo istraživačkoga novinarstva gdje pronađete dokaze protiv ljudi na položajima, ove gluposti ostavite za neke druge medije, za društvene mreže.

ZG
zg1966
11:59 25.09.2020.

Uopće mi nije jasno koga sve to skupa zanima....Baš bi voljela vidjeti te osobe koje o takvim bezveznim stvarima vode računa, a još me više čudi da jedna javna osoba, navodno školovana i pametna, ima potrebu za slikanjem vlastitih modrica....Užas

Još iz rubrike Showbiz