ODAO JE INSTAGRAM

Domaća glumica udala se u tajnosti

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Marija Borić
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Marija Borić i Sandra Perković
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Marija Borić
27.05.2019.
u 09:15
Za vjenčanje se doznalo kada je jučer njena kolegica Lana Gojak na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je Marija u vjenčanici, skupa s djeverušama i uzvanicima. Među njima su bile i glumice Jelena Veljača, Ana Maras Harmander, Katarina Radivojević, atletičarka Sandra Perković, voditeljica Ana Radišić, PR-ovac Vedran Grgin i mnogi drugi.
Pogledaj originalni članak

Glumica Marija Borić (38), udala se u tajnosti, a javnost je za njeno sudbonosno DA doznala zahvaljujući društvenim mrežama. Naime, Marija je uvijek svoj privatni život krila od medija, pa je i svog dugogodišnjeg dečka Branimira Jerneića držala podalje od javnosti.

Za vjenčanje se doznalo kada je jučer njena kolegica Lana Gojak na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je Marija u vjenčanici, zajedno s djeverušama i uzvanicima. Među njima bile su i glumice Jelena Veljača, Ana Maras Harmander, Katarina Radivojević, atletičarka Sandra Perković, voditeljica Ana Radišić, PR-ovac Davor Grgin i mnogi drugi.

No, Lana je nakon nekog vremena obrisala tu fotografiju, a drugi sudionici vjenčanja na svojim profilima objavljivali su fotografije sa slavlja, na kojima nema Marije i njezina supruga Branimira.


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz