MARIO GAVRANOVIĆ

Dinamovac objavom na Instagramu potvrdio da postaje tata

Foto: Instagram
Anita i Mario Gavranović
Foto: Nel Pavletic/PIXSEL
Foto: Goran Stanzl/PIXELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSEL
28.12.2018.
u 18:04
Dvadestdevetogodišnji napadač na Instagramu je naisao „Sretan Badnjak svima od nas troje“ i tako dao do svima dao do znanja da će dobiti dijete nakon šest godina veze od kojih je nepune dvije u braku
Pogledaj originalni članak

Nogometaš Dinama Mario Gavranović sa suprugom Anitom čeka prvo dijete.

Dvadestdevetogodišnji napadač na Instagramu je naisao „Sretan Badnjak svima od nas troje“ i tako dao do svima dao do znanja da će dobiti dijete nakon šest godina veze od kojih je nepune dvije u braku.

Anita i Mario su se upoznali u Švicarskoj; ljubav je planula u Zürichu gdje je Anita radila u butiku. Kako su Marijevi roditelji rodom iz Gradačaca, a njezini iz Dervente nije im nedostajalo tema za razgovor.

Gavranović je rođen u Luganu gdje je i započeo nogometnu karijeru. Za švicarsku je reprezentaciju nastupio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014, no potom se ozlijedio. Nakon prisilne pauze, u siječnju 2016. iz Züricha je došao je igrati u HNK Rijeka. Od ove godine igra za Dinamo, kao napadačko pojačanje.

Anita je još neko vrijeme nakon Marijeva odlaska u Rijeku ostala u Švicarskoj, no potom mu se pridružila i sada su se potpuno prilagodili na život u Hrvatskoj.

Pogledajte video gdje je sudac zabio gol: 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar __MAX__
__MAX__
18:32 28.12.2018.

Neek mu je sa srecom. Lijep par.

FR
Frapin
19:41 28.12.2018.

Sretno tebi itvojoj suprugi Mario!!!!