Djeca cvijeća

Danny DeVito: S Michaelom Douglasom me zbližila marihuana

Foto: afp
Danny DeVito: S Michaelom Douglasom me zbližila marihuana
21.07.2012.
u 15:59
Sredinom 60-tih Danny i Michael upoznali su se u Connecticutu kada su počeli osvajati filmski svijet
Pogledaj originalni članak

Dannyja DeVita i Michaela Douglasa postali su prijatelji sredinom 60-ih kada su počeli svoj filmski uspon u Hollywoodu. – Michaela sam upoznao u Connecticutu, on je bio u hipi fazi poput mene i, naravno, našem je prijateljstvu kumovala marihuana – ispričao je 67-godišnji glumac za Times.

 Danas je Danny aktivan u brojnim organizacijama koje se brinu o očuvanju okoliša i priželjkuje što više filmova s ovakvom tematikom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KO
kocen
16:48 21.07.2012.

Danny glumac malo manji rastom od drugih,ali zato velikog srca i uma. Meni jedan od najdražih glumaca.Danny svaka čast, samo nastavi tako,možeš ti još toga puno dati.

BI
bigred1
21:38 21.07.2012.

trebao bi snimiti 1 film s joem pesciem.